Publicat per  Alex Pareta
Valorar aquest article
(3 Vots)
Retorn positiu de la U.E. Llagostera @jordi_juvanteny

La Unió Esportiva Llagostera ha jugat al Municipal el partit ajornat per un positiu de covid contra el C.F. La Nucia.
El partit ha començat amb molta intensitat i un joc fort i contundent. Els gironins molt forts al darrera amb un Julen inmens, Forlín molt ben col·locat i un Pau Juvanteny molt segur obrint joc anaven guanyant terreny de mica en mica. Al minut 43 Dubasin feia pujar el gol local al marcador.
A la segona part, un Llagostera molt superior buscava el segon amb ocasions de Sascha, Guiu o fins i tot Julen que entrava a l'atac en tots les jugades a pilota parada. Finalment, victòria per 1 a 0 per els nois d'Oriol Alsina que es posen liders en aquesta segona fase d'ascens a la 1a RFEF.

Aquest cap de setmana els blau i vermells fan jornada de descans i dimecres vinent visitaran el Rico Pérez contra l'Hèrcules d'Alacant en partit ajornat per Covid.