Back Estàs aquí:Inici Notices Ho somiem, ho fem!

Publicat per  Àlex Pareta
Valorar aquest article
(2 Vots)
Ho somiem, ho fem! Foto: @UEllagostera
La Unió Esportiva Llagostera ha jugat aquest diumenge la seva penúltima jornada al Camp de La Nucia on ha sorprès els alacantins amb un joc de possessió per controlar el partit.

La Nucia s’ha limitat a esperar i fer el contraatac, però els gironins molt ben col·locats al darrera no han tingut cap problema i han guanyat el partit 0-1.

El gol ha arribat al minut 22 amb una centrada de Sergio Cortés aprofitant el rebuig de la defensa, obra de Jonathan Dubasin que ha interceptat la pilota i l’ha clavat a l'escaire. Quan més control del partit tenia el Llagostera, Forlín ha fet una dura entrada a Tavares hi ha vist la targeta vermella.

A la segona part el plantejament ha estat més defensiu jugant amb un home menys i això ha permès La Nucia disposar d'alguna ocasió, però sense èxit.

Al minut 55 Miñano ha vist la targeta vermella al entrar durament sobre Dieste deixant als locals també amb 10. A partir d'aquí fins al final el Llagostera ha controlat el partit en tot moment aconseguint així la victòria que els deixa segons amb 38 punts i amb quatre d'avantatge a l'espera del partit ajornat entre Lleida i Hércules que es jugarà dimecres. Amb aquest victòria el Llagostera s’ha classificat per jugar la propera Copa del Rei, tal i com ha destacat Oriol Alsina.

El proper partit serà diumenge al Municipal contra l'Hèrcules on els nois d'Oriol Alsina depenen d'ells mateixos per ser nou equip de la 1a RFEF.