Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 17 Maig 2021 18:10

Tot a punt per a la Mobile Week 2021

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Foto: Lali Puig Foto: Lali Puig
Llagostera és un dels 18 municipis que participaran a la Mobile Week 2021 amb la voluntat d'apropar la tecnologia a la ciutadania a través de diferents activitats gratuïtes. L’alcalde de Llagostera, Toni Navarro, i el regidor de Noves Tecnologies, Eduard Díaz, han participat aquest matí a l’acte de presentació de la tercera edició del Mobile Week Catalunya.

En aquesta edició de la Mobile Week Catalunya hi ha tres temàtiques principals molts enfocades a cobrir les necessitats i inquietuds de la ciutadania: la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet, les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat i el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis. El Family Day és una altra de les novetats d’aquest any, una aposta per aprendre sobre tecnologia en família a través de l’entreteniment. Es tracta d’una jornada amb una programació especial per a què nens i nenes i les seves famílies puguin formar-se d’una forma dinàmica i divertida.

A Llagostera, el Mobile Week començarà el dijous, 8 de juliol, amb una marató de l’idCAT mòbil al mercat setmanal. El divendres, 9 de juliol, al Teatre Casino Llagosterenc se celebraran les conferències “Ciberseguretat: Hackers i Forenses. Una mirada a les professions de futur”, a càrrec de Bruno Pèrez Juncà, i “Jugant a construir el teu futur”, amb el llagosterenc Pep Sánchez. La programació clourà el dissabte, 10 de juliol, amb una jornada de portes obertes al Centre de Recursos Tecnològic de Llagostera, la conferència “Vida digital i drets digitals”, a càrrec de Josep Matas, i “Astronautes a la Terra”, de Josep Maria Ganyet, sobre com els impactes de la 4a revolució industrial i la pandèmia han canviat el futur.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013