ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Noves mesures previstes contra la COVID-19 a partir del 24 de maig
Dijous, 20 Maig 2021 21:04

Noves mesures previstes contra la COVID-19 a partir del 24 de maig

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
La consellera de Salut, Alba Vergés, ha confirmat aquest migdia que la setmana vinent, concretament a partir de dilluns vinent, se seguiran relaxant algunes de les mesures actuals per contenir l’epidèmia de COVID-19 a Catalunya. Segons la titular de Salut, darrerament s’està comprovant com l’epidèmia continuada alentida i a la baixa, el que possibilita aquesta relaxació, tot i “el necessari punt de prudència i sense abaixar la guàrdia”.

En aquest sentit, el Procicat ha aprovat tres mesures principals. En primer lloc, que les reunions ja podran ser de 10 persones com a màxim. En segon lloc, l’allargament de l’horari de la restauració, de 6h fins les mitjanit, amb taules que poden ser de 6 comensals. I en tercer lloc, com ja es va explicar la setmana passada, l’augment dels aforaments, en teatres i cinemes fins al 70% i en comerços i universitats al 50%.

A Llagostera en els darrers 7 dies s'han diagnosticat amb PCR 8 casos. La taxa de reproducció es situa 0,64 i l'índex de rebrot al 137,25. Amb tot les autoritats demanen responsabilitat i no abaixar la guàrdia.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.