ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Doctor Prats estrena l’escenari exterior de la Festa Major
Dissabte, 22 Maig 2021 08:16

Doctor Prats estrena l’escenari exterior de la Festa Major

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Ahir es va viure a Llagostera un concert especial. Per fi, Doctor Prats va poder actuar després de cancel·lar-se la seva actuació prevista per la Festa Major de l’any passat. Ho va fer celebrant l’inici de la seva gira aturada per culpa de la pandèmia de la Covid-19 i estrenant la nova ubicació exterior de l’escenari de concerts. El vent va impedir començar amb puntualitat, però la música va sonar i Doctor Prats va fer vibrar les 500 persones de públic, assegudes i amb mascareta.

La programació de la Festa Major seguirà avui a les 12 amb les obertures de les exposicions de treballs de l’Escola de Belles Arts a l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol i les sales de Can Roure; l’exposició de punta al coixí al Local Social “La Caixa” , l’exposició Els ràfecs pintats. una expressió d’art popular a Can Caciques i l’exposició 30 anys de Llagostera en Flor al saló cafè del Casino Llagosterenc.

A les 16 hi ha previst el 51è Concurs Infantil de dibuix ràpid organitzat pel . G.E. Bell-Matí i a les 18 h el Porroó que no pari farà un itinerari musical dalt d’un remolc pels carrers del poble.

Balkan Paradise Orchestra tancarà la jornada amb un concert a l’escenari exterior darrere el pavelló.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.