ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices L’Ajuntament aprova una nova ordenança per mobilitzar habitatges buits
Dimarts, 01 Juny 2021 14:51

L’Ajuntament aprova una nova ordenança per mobilitzar habitatges buits

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El ple ordinari del mes de maig va aprovar ahir inicialment una ordenança municipal que pretén mobilitzar els habitatges deshabitats amb l’objectiu de posar-los a disposició de la ciutadania. D’aquesta manera, el consistori llagosterenc segueix fent passos per donar resposta a la problemàtica de l’habitatge i poder destinar a lloguer els més de 100 habitatges buits del municipi que actualment estan en mans de grans tenidors, com ara bancs i fons d’inversió.

L’ordenança, inicialment aprovada per unanimitat, és reguladora del procediment d'inspecció i intervenció sobre els habitatges buits, amb la voluntat que aquests compleixin la funció social que està descrita per Llei.

El problema de l’habitatge a Llagostera, agreujat per la demanda de lloguers a preu assequible, joves que no es poden emancipar, persones grans que viuen soles i en situació precària... és una de les principals línies d’actuació d’aquest mandat. Així, recentment l’Ajuntament va signar un conveni amb la SAREB per a la cessió de 6 habitatges destinats a lloguer assequible o per satisfer emergències residencials.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.