Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 25 Agost 2021 14:31

La Raquel i el seu gos Tom creuaran els Pirineus en bicicleta contra la leucèmia

Publicat per 
Valorar aquest article
(4 Vots)

Coincidint amb el Dia Mundial del Limfoma, el 15 de setembre de 2021, la Raquel i el seu gos Tom iniciaran la coneguda ruta Pirinexus (rebatejada com Caninexus per a l'ocasió) en bicicleta de muntanya i remolc, en un repte solidari contra la leucèmia de la mà de Ride for Her i a benefici de la Fundació Josep Carreras.

La Raquel, més coneguda com a "Petita Senshi" a Instagram, va superar el 2015 un limfoma de Hodgkin amb afectació pulmonar, i des de llavors, han estat diversos els reptes esportius solidaris que ha realitzat en benefici de la Fundació Josep Carreras, arribant a creuar els Alps en bicicleta el 2019 amb el que va recaptar més de 2000 € per a la investigació.

En Tom és un Labrador Retriever que té 10 anys, pateix artrosi i el 2018 va perdre la visió. Durant la recuperació de Raquel, s'hi va lliurar en cos i ànima.

Junts faran aquesta ruta circular que uneix la Costa Brava i els Pirineus en gairebé 350 km dividits en 8 etapes en la qual la Raquel i en Tom pernoctaran en diferents localitats per descansar i reposar forces amb la col·laboració d'ajuntaments, entitats i gent del lloc. Es podrà fer donacions al repte #TomEsImparable a través de la plataforma en el següent enllaç. El 90% de la recaptació anirà dirigida als projectes de recerca de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia, i el 10% destinat a Ride For Her, associació que dona suport a la investigació mitjançant reptes esportius solidaris com aquest.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013