ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Inaugurada l'exposició "Tossudament"
Dissabte, 02 Octubre 2021 06:29

Inaugurada l'exposició "Tossudament"

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)
Amb la inauguració de l’exposició "Tossudament. Relat del procés català” a càrrec de fotoperiodista Jordi Ribot i del regidor de Cultura, Enric Ramionet, aquest divendres s’ha iniciat la programació dels actes commemoratius de l’1 d’octubre a Llagostera. L’exposició es pot visitar al Saló Cafè del Casino Llagosterenc, fins al 13 d’octubre.

Seguidament, a la plaça Catalunya es va projectar un vídeo amb imatges viscudes a Llagostera durant el referèndum del 2017 i altres poblacions de Catalunya. També s’hi van llegir diversos textos i actuacions musicals a càrrec d’un grup d’alumnes de l’Escola de Música i d’Artur i Eduard Comas.

La programació de les “Revoltes d’octubre”, seguirà el proper divendres 8 amb la xerrada “Pi i Maragall i el sexenni revolucionari” al Centre Cultural de Can Roig a les 19.30h. Anirà a càrrec de Xavier Díez i Rodriguez, escriptor i historiador català especialitzat en els moviments socials al segle XX.

Finalment, per tancar els actes de commemoració, es durà a terme la XXII Caminada “Memorial Isabel Vila” que començarà a la plaça Catalunya a les 7.30h el pròxim diumenge 10 d’octubre. Enguany els participants de les diferents poblacions vinculades a la vida de la republicana i lluitadora pels drets dels treballadors Isabel Vila (1843 – 1896) es trobaran en un punt de confluència on realitzaran els parlaments i es farà la cantada de la cançó d’Antoni Mas.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.