ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Carles Cereijo i Marc Sureda comparteixen la Mosca Grossa
Dissabte, 16 Octubre 2021 07:25

Carles Cereijo i Marc Sureda comparteixen la Mosca Grossa

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(8 Vots)
Carles Cereijo i Marc Sureda comparteixen la Mosca Grossa Foto: Martí Artalejo / Diputació de Girona

Per primera vegada en els 33 anys d’història de les Mosques de la Informació que organitza el Col·legi de Perodistes de Catalunya, dos dels finalistes a rebre la Mosca Grossa han tingut el mateix nombre de vots. Són Carles Cereijo i el llagosterenc Marc Sureda.

La gala de lliurament dels guardons ha tingut lloc aquest divendres al vespre a la Casa de Cultura de Girona.

Les Mosques de la Informació d'aquest any han premiat també a Jordi Xargayó, exdirector del Diari de Girona, que ha rebut la Mosca del Col·legi per la seva llarga trajectòria de quasi mig segle vinculada sempre a aquest rotatiu; i als Marrecs de Salt, Mosca de Sant Narcís, que aquest 2021 han celebrat els seus 25 anys i són un referent de la cultura popular i un exemple claríssim d'acolliment i normalització. La Mosca Borda ha sigut per Quim Fernàndez, cap de premsa de la Subdelegació del Govern estatal.

En el seu discurs, Sureda va voler compartir aquest reconeixement amb els que han confiat en ell durant aquest anys com a cap de premsa a l’Ajuntament de Llagostera i de Riudellots de la Selva. 

La Mosca Grossa premia les persones o entitats que faciliten la tasca dels periodistes, mentre que la Mosca Borda s’entrega a qui l’obstaculitza.

 


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.