ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Jordi Salas i Àngel Martí guanyadors del Campionat local de caça menor amb gos
Dilluns, 18 Octubre 2021 07:59

Jordi Salas i Àngel Martí guanyadors del Campionat local de caça menor amb gos

Publicat per 
Valorar aquest article
(5 Vots)
La Societat de Caçadors de Llagostera ha celebrat aquest cap de setmana el Campionat Local de caça menor amb gos. El guanyador ha estat Jordi Salas Vigo amb 3.250 punts seguit d'Àngel Martí Pla amb 3.150. Tots dos participaran al campionat provincial Faisà d’Or, previst pel pròxim 30 d’octubre a Vilopriu. Salas ho farà com a caçador i Martí com a jutge.

El Campionat Local ha tingut lloc a la zona de Cabra Penjada amb 8 participants que han caçat un total de 29 peces de les 40 que s’han alliberat. La regidora d’Esports, Silvia Fà, ha assistit al Campionat.

Des de la Societat de Caçadors Sant Hubert de Llagostera han explicat que aquest tipus de campionat té una vessant esportiva i que la tasca dels caçadors durant l’any va més enllà de la cacera. En aquest sentit han destacat que col·laboren amb l’administració per controlar i reduir les poblacions de senglars que castiguen fortament els conreus i que participen en tasquen de recuperació de camins i neteges de deixalles al bosc, entre d’altres.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.