ELPOLLTV

Dim23042024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions A reveure, Les
Dissabte, 06 Novembre 2021 05:57

A reveure, Les

Publicat per  Joan Bagué i Roura
Valorar aquest article
(2 Vots)
Se n’ha anat un referent.

Amb el traspàs de l’amic Josep Solés Pujol, EPD, se’ns en va un autèntic referent tant personal com polític. En Josep era una persona apassionada, entregada, amant de la seva família, treballadora incansable, lleial, noble, directa, amic dels seus amics i respectuós amb els que no coincidien amb el seu pensament.

Una persona única i irrepetible, patriota de pedra picada, l’amic que no falla mai…

A aquells que vam tenir la sort de conèixe’l i tractar-lo, ens deixa un buit impossible d’omplir. Va portar la direcció local de Convergència a Llagostera durant bona part dels anys 80 i 90 del segle passat amb encert, determinació, criteri i saviesa.

En Josep Solés representava el millor de l’ADN convergent: el poble i el país per damunt de tot, sempre per damunt d’interessos i prioritats de partit.

En Les tenia l’autoritat moral de qui porta anys demostrant-ho tot i no demanant mai res per a ell. Era una persona molt activa, infatigable, molt analítica, crítica amb allò que no li agradava i amb el criteri d’aquell que sap el que és aixecar la persiana cada matí.

En aquests moments de dolor pel seu traspàs, només convé donar el condol més afectuós i càlid a la seva esposa estimada, i a tota la família, tot desitjant un repòs ben merescut.

Persones com en Josep Solés, des de la discreció sempre, són les que han contribuït a donar el millor sentit a la política: servei desinteressat i generós a la gent.

Sempre amb Llagostera i Catalunya al cor.

Descansa en pau, estimat Josep, som molts els qui no t’oblidarem. Joan Bagué i Roura

President de Convergència al Gironès 2000-2012

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.