ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda L'espectacle "L'art de la comèdia" a Llagostera
Dilluns, 15 Novembre 2021 15:14

L'espectacle "L'art de la comèdia" a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Aquest dissabte 20 de novembre a les 20.30h tindrà lloc l'espectacle teatral "L'art de la comèdia" a càrrec de la Cia. Gespa Teatre al Teatre Casino Llagosterenc.

La història ens situa en l'any 1964 en una ciutat de províncies italiana. El nou prefecte de policia es disposa a rebre les visites del seu primer dia de feina. Per distreure's una estona acceptarà escoltar el director d'una companyia de teatre ambulant que ha perdut el seu teatret a causa d'un incendi, i que pretén convidar-lo a assistir al seu espectacle per tal que el nou dirigent, amb la seva presència, demostri a la ciutadania que aquell art encara té una gran importància social.

"L'art de la comèdia" és un dels més brillants homenatges que s'han fet mai a l'art del teatre, i planteja un debat que encara resulta perfectament vigent sobre la funció de les arts escèniques en la nostra societat.

Es poden comprar les entrades a www.tiketara.com o a taquilla a partir de les 19.30h. El preu de l'entrada general és de 8€. Per gaudir de descompte i aconseguir l'entrada a 5€ cal ensenyar el carnet CLV, ser menor de 18 anys o major de 65.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.