ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Aquest Nadal comprar a Llagostera té premi!
Dimecres, 01 Desembre 2021 11:53

Aquest Nadal comprar a Llagostera té premi!

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

L'Ajuntament destina 10.000 € per fomentar el comerç local amb una inversió induïda de 60.000 €

Es repartiran 500 targetes de 20 € a tots els que acreditin haver gastat 100 € en establiments del municipi

Sota el lema "Aquest Nadal comprar a Llagostera té premi!", l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Llagostera impulsa una campanya de foment del comerç local. La campanya comença avui, 1 de desembre, i s'allargarà fins al 31 de desembre.

La campanya consisteix en repartir targetes moneder carregades amb 20 € per a tots aquells que acreditin, amb tiquets de compra, haver fet compres per valor de 100 euros en comerços locals (queden fora les grans superfícies comercials d'alimentació).

"Amb aquesta campanya volem potenciar el consum en el comerç local de Llagostera durant aquests dies de Nadal" tal i com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Eduard Diaz. En total es destinaran 10.000 euros repartits en 500 targetes de 20 € que es podran utilitzar entre el 15 de febrer i el 31 de març del 2022 a tots els establiments de Llagostera que s'han adherit a la campanya (botigues, outlets, bars, restaurants...).

Per aconseguir la targeta, només cal guardar els tiquets que individualment o sumats arribin a 100 euros de les compres efectuades de l'1 al 31 de desembre. Per sol·licitar la targeta caldrà fer-ho presentant una instància fins al 12 de gener. A Llagostera les fetes nadalenques arriben carregades d'activitats per a totes les edats. Una d'elles és la Fira de Nadal que tindrà lloc el dissabte 18 de desembre a la plaça Catalunya que coincidirà amb l'encesa dels llums i de l'arbre de Nadal amb la participació dels alumnes de l'Escola de Música i es lliuraran els premis del concurs d'aparadors de Nadal.

Més informació a llagostera.cat

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.