Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 21 Desembre 2021 10:56

Canvi d'edats a les vacunacions massives de la 3a dosi de la COVID-19

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Avui, dimarts 21 de desembre i, demà dimecres 22 de desembre hi haurà noves jornades de vacunació massiva de tercera dosi contra la Covid 19.

Tenen lloc al Polivalent de Cassà de la Selva de 8.30h a les 14h. La vacunació va dirigida a la població de l'ABS de Cassà de la Selva, que compleixi aquestes característiques:

  • Dimarts 21 de desembre es podran vacunar les persones de més de 55 anys que faci més de 6 mesos que hagin rebut la segona dosi de Pfizer o Moderna i les persones, de qualsevol edat, que faci 3 mesos que hagin rebut la segona dosi d'AstraZeneca o de la vacuna de Janssen.
  • Dimecres 22 de desembre es podran vacunar les persones de més de 50 anys que faci més de 6 mesos que hagin rebut la segona dosi de Pfizer o Moderna i les persones, de qualsevol edat, que faci 3 mesos que hagin rebut la segona dosi d'AstraZeneca o de la vacuna de Janssen.

Es recomana demanar cita a vacunacovid.catsalut.gencat.cat o al vostre CAP de referència, però també hi ha opció de vacunar-se sense cita, sempre hi quan es disposin de vacunes.

Galeria d'imatges

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013