ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices S'amplia el servei de recollida d’escombraries porta a porta a 3 urbanitzacions i 5 veïnats
Dilluns, 24 Gener 2022 07:19

S'amplia el servei de recollida d’escombraries porta a porta a 3 urbanitzacions i 5 veïnats

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’Ajuntament pretén millorar el servei i incrementar els índex de reciclatge

A partir del 31 de gener el servei de recollida selectiva d’escombraries porta a porta de Llagostera s'amplia a les urbanitzacions de la Canyera, la Mata i Mont-rei i als veïnats de Cantallops, Creu de Serra, Ganix, Mata i Pocafarina.

Aquest dissabte al matí s’ha celebrat una reunió informativa al Teatre Casino Llagosterenc per explicar els canvis i les millores que s’aplicaran, entre les quals en destaca acollir-se al sistema de bonificacions del 30% de la taxa d’escombraries per a les llars que facin una correcta participació en el sistema porta a porta, tal i com ha explicat el regidor de Medi Ambient, David Parron.

Un altre dels canvis que s’incorporaran serà el canvi de calendari on s’inclourà la recollida domiciliària del vidre que anirà acompanyada de la corresponent retirada dels contenidors verds del carrer.

Als veïns que s’incorporen al sistema de recollida porta a porta se’ls lliurarà un kit de cubells que porten incorporat un xip que permetrà calcular el nombre d’aportacions de cada fracció de residus.

Tots els veïns han rebut una carta informativa amb el nou calendari i l’horari de recollida dels kits.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.