ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices 2a trobada d'Urban Sketchers i presentació de l'àlbum de cromos “Llagostera. Patrimoni cultural"
Dilluns, 24 Gener 2022 07:21

2a trobada d'Urban Sketchers i presentació de l'àlbum de cromos “Llagostera. Patrimoni cultural"

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Llagostera ha acollit aquest diumenge la 2a trobada d'Urban Sketchers on hi han participat unes 50 persones d’arreu de les comarques gironines. La trobada ha servit també per presentar l’àlbum de cromos titulat "Llagostera. Patrimoni cultural". Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Arxiu Municipal de Llagostera i l’Escola d’Art Pere Mayol per donar a conèixer el patrimoni local mitjançant fotografies, dibuixos d’sketchers, textos explicatius i esbossos que ajuden a interpretar els elements patrimonials del nostre municipi amb la voluntat d’arribar a petits i grans.

Els dibuixos són fruit de la trobada d’Urban Sketchers Girona feta a Llagostera el 26 de setembre de 2021.

Els cromos es distribuiran en sobres de 10 cromos en diverses activitats programades fins a finals de maig. Cada mes es repartiran 5 sobres amb nous cromos i s’informarà dels actes on es podrà recollir.

També es podran recollir a les oficines del Servei de Cultura i Can Caciques (c. Olivareta, 38), a la Biblioteca Julià Cutiller (c. Lleó I), a l’Arxiu Municipal (pl. Mercat, 5) i Ca les Vídues (pl. Llibertat 1,)

Els cromos són gratuïts. L’àlbum té un cost de 7 € i es pot comprar als esmentats serveis de l’Àrea de Cultura i també a la Llibrera Sureda.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.