ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Torna el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or amb atraccions inèdites a Europa
Dimecres, 02 Febrer 2022 15:33

Torna el Festival Internacional del Circ Elefant d’Or amb atraccions inèdites a Europa

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Captura_de_pantalla_2022-02-02_a_les_15.50.04.png

Més de 80 artistes d’11 països  sorprendran al públic amb acrobàcies i noves disciplines mai presentades com la xarxa aèria o les anelles al Camp de Mart de la Devesa de Girona.

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or celebra aquest 2022 la seva desena edició amb un cartell excepcional. Més de 80 artistes arribats d’11 països presentaran 24 atraccions inèdites a Europa en el gran festival que se celebrarà a Girona del 17 al 22 de febrer.

Una de les actuacions més esperades és la de la Troupe Zola, que presentarà el seu espectacle de torres humanes fetes amb la bàscula. Tot i que el Festival també promet altres números sorprenents com “Venice carnaval”, una creació de la Troupe Grusguin, que combina per primera vegada a la història tres disciplines: llit elàstic, jocs icaris i barra russa. També destaca l’actuació de set funàmbuls inspirada en l'Antic Egipte de la Troupe Hametov d'Uzbekistan o l’atracció “Anna”, un número de cintes aèries, realitzat pel duo Efremkin & Mizenina, inspirat en la història d’Anna Karenina.

Una altra de les actuacions que més expectatives genera és “Wave” de Ilya Ivantson. Es tracta d’una atracció de malabars que utilitzarà un aparell nou en el món circense per fer el seu espectacle. El director i presentador del festival, Genís Matabosch, ha detallat que aquesta atracció mostra un dels objectius del festival, que és transformar-se “en un aparador de noves disciplines i aparells circenses a escala mundial”.

80 artistes d’11 països

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or s’ha convertit en una cita rellevant dins del món circense. I enguany té l’objectiu de sorprendre, amb una bona quantitat de novetats, al seu públic. “Cal valorar el que tenim. En el moment actual tan depressiu, trist i incert la gent agraeix poder veure un espectacle de circ, ple d'energia i color que actua com un antídot", subratlla Matabosch.

Entre les actuacions destaquen diverses procedents de Rússia: Gran Circ Bolshoi de Moscou, Companyia Estatal de Circ de Rússia Rosgoscyrk, companyia Royal Circus de Gia Eradze -amb quatre atraccions-, Circ Nikulin de Moscou i Circ de la República d’Udmurtia. A més, hi haurà actuacions d'artistes del Circ Estatal d'Uzbekistan i de Kazakhstan. També hi ha una sòlida presència d'artistes independents arribats de Mongòlia, Ucraïna, Xile, l'Argentina, l'Equador, Mèxic, els Estats Units i el Canadà.

El Camp de Mart de la Devesa a Girona, connectada amb el Palau de Fires, ha sigut el lloc escollit per incorporar la carpa. Genís Matabosch ha assegurat que el disseny i l’estructura de l’edició d’enguany seran com anava a ser l’any 2021, quan el certamen es va haver d'ajornar per la pandèmia.

Amb les restriccions imposades per la Generalitat per a combatre la pandèmia, més de 27.000 persones podran assistir al certamen, que ja ha venut més de 12.000 entrades. Les entrades van des dels 10 fins als 95 euros.

Captura_de_pantalla_2022-02-02_a_les_15.46.46.png

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.