ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nou radar pedagògic al carrer Camprodon
Dilluns, 07 Febrer 2022 11:43

Nou radar pedagògic al carrer Camprodon

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

En compliment de la nova normativa de circulació de la DGT, l’Ajuntament de Llagostera ha començat a senyalitzar els nous límits de velocitat en vies urbanes que redueixen de 50 a 30 km/h. En aquest sentit, per tal de recordar el nou límit de velocitat en el carrer Camprodon, s’ha instal·lat un radar pedagògic que indica, a títol informatiu, la velocitat a la qual es circula.

Paral·lelament, la Policia Local iniciarà una campanya de controls de velocitat. Segons dades del Servei Català de Trànsit les experiències existents de zones 30 en ciutats demostren l'efecte positiu sobre la sinistralitat, amb reduccions dels accidents que han arribat a superar el 40%. Cal recordar que el 82% dels morts en zones urbanes són vianants, ciclistes i motoristes. Així mateix, es redueix un 80% el risc de morir com a conseqüència d'un atropellament: ´

* si la velocitat del vehicle que impacta és de 30 km/h el risc és d'un 10%;

* si la velocitat és a 50 km/h, aquest risc de mort s'eleva al voltant del 90%.

Els nous límits de velocitat en vies urbanes va entrar en vigor l'11 de maig del 2020 amb l’objectiu de reduir la sinistralitat i la gravetat dels accidents.

Per a més informació podeu consultar aquest enllaç.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.