ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nova sessió del Ple Juvenil a l’Ajuntament de Llagostera
Dimarts, 15 Febrer 2022 14:56

Nova sessió del Ple Juvenil a l’Ajuntament de Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
Un any més els alumnes de l'Institut de Llagostera han participat en una nova sessió del Ple Juvenil, on han pogut formular preguntes i plantejar propostes a l'alcalde i als regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament.

Han fet preguntes relacionades amb l'exercici de ser alcalde, sobre la urbanització de Selva Brava, la seguretat, els espais pel jovent, la Festa Major, el medi ambient, les noves tecnologies, la construcció del nou geriàtric, l'Escola de Música i la recollida d'escombraries porta a porta, entre d'altres.

Els alumnes que han actuat com a regidors han estat Àlex Necsoiu, Rania Nati, Carlos Carneiro, Isabel Suñol, Erik Martín, Oriol Bossi, Rubén López, Amira El Hbaz i Alonso Pulgarín, tots ells alumnes de 3er d'ESO de l'Institut.

Com a representants del Ple Municipal hi ha participat l'alcalde, Antoni Navarro, la regidors de joventut i esports, Sílvia Fà, el regidor de Promoció Econòmica, Noves Tecnologies i Participació Ciutadana, Eduard Diaz, el regidor de Cultura, Habitatge i Sobiranies, Enric Ramionet, així com la regidora i els regidors de Junts per Llagostera Pilar Aliu, Marc Peyrecave i Adrià Guinó, i el regidor del PSC, Àlex Maqueda.

El Ple Juvenil és una iniciativa impulsada conjuntament per les regidories de Joventut i Educació de l'Ajuntament i l'IES Llagostera.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.