Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 21 Febrer 2022 15:32

Cicle Guadí: "Las leyes de la frontera"

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

La nova entrega del Cicle Gaudí del mes de febrer a Llagostera és "Las leyes de la frontera" de Daniel Monzón. Es projectarà al Teatre Casino Llagosterenc el pròxim diumenge 27 de febrer a les 18h.

Ens situem a l¡estiu de 1978. Ignacio Cañas és un estudiant de 17 anys introvertit i inadaptat que viu a Girona. Al conèixer el Zarco i la Tere, dos joves delinqüents, es veu immers en una cursa imparable de furts i atracaments. Nacho es fa gran, creuant la línia entre el bé i el mal, entre la justícia i la injustícia. Adaptació de la novel·la homònima de Javier Cercas.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1. Recordar que durant els actes és obligatori l'ús de la mascareta i que cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

El Cicle Gaudí s'encarrega d'establir una xarxa estable de sales arreu de Catalunya que porta 20 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

Galeria d'imatges

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013