ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices L'Ajuntament habilita la Sala de Plens com a punt de recollida de material per ajudar a Ucraïna
Dimarts, 01 Març 2022 13:30

L'Ajuntament habilita la Sala de Plens com a punt de recollida de material per ajudar a Ucraïna

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)

L’Ajuntament de Llagostera, amb la col·laboració d’un grup de voluntaris i la participació de les persones ucraïneses que viuen al municipi, ha acordat habilitar un punt de recollida de material a la Sala de Plens del consistori. L’horari de recollida serà de dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 16 a 19h, i els dissabtes de 9 a 13h. 

Pel que fa al material sanitari i higiènic es necessiten principalment: analgèsics, antiinflamatoris, hemostàtic, tisores d'embenat, gasses, benes, mantes tèrmiques, sèrum fisiològic, bosses de termogel, xeringues, faixes, esparadrap, guants de làtex, compreses, bolquers, tovalloletes, biberons, xumets, sabó, xampú, raspalls i pasta de dents.

De productes alimentaris, únicament aquests: cacau, té, cafè, llaunes de conserva, pots de productes cuits com ara cigrons, mongetes, llenties... xocolata sense llet, menjar instantani, galetes, cereals, barretes energètiques, llet en pols i menjar per animals de companyia.

Així mateix també es recolliran peces de roba neta i en bon estat, d’abric, roba interior, calçat, mantes, llençols, sacs de dormir, piles, llanternes, pegats tèrmics i tota mena de material que puguin ser útil. A l’Ajuntament hi haurà també una guardiola solidària per fer aportacions voluntàries que es destinarà íntegrament a la compra de material específic que se’n detecti la necessitat per a les famílies necessitades.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.