ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Es centralitza el punt de recollida d'ajuda humanitària a Casa Blanca
Divendres, 04 Març 2022 19:51

Es centralitza el punt de recollida d'ajuda humanitària a Casa Blanca

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
Amb la voluntat d’optimitzar els esforços del voluntariat s’ha decidit centralitzar la recollida de material d’ajuda a Ucraïna a Casa Blanca (c/ Ramal, 2). Així, es tanca la Sala de Plens com a punt de recollida i es demana a la població que es dirigeixi directament al magatzem de Casa Blanca. Dissabte de 9 a 13h es seguirà amb les tasques de recollida i classificació de material per omplir el tràiler.

L'Ajuntament de Llagostera ha recordat que en aquest moments es prioritza la recollida de material sanitari i higiènic (analgèsics, antiinflamatoris, hemostàtic, tisores d'embenat, gasses, benes, mantes tèrmiques, sèrum fisiològic, bosses de termogel, xeringues, faixes, esparadrap, guants de làtex, compreses, bolquers, tovalloletes, biberons, xumets, sabó, xampú, raspalls i pasta de dents...) i productes alimentaris envasats (cacau, té, cafè, llaunes de conserva, pots de productes cuits com ara cigrons, mongetes, llenties... xocolata sense llet, menjar instantani, galetes, cereals, barretes energètiques, llet en pols i menjar d’animals de companyia.

Per a totes aquelles persones que vulguin fer una donació econòmica poden fer un ingrés al número de compte de la Unió de Botiguers: ES51 0081 5392 1400 0119 0823.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.