ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Presentació del disc "Music From Light"
Dimarts, 08 Març 2022 09:00

Presentació del disc "Music From Light"

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El pròxim 19 de març a les 19h es presentarà el projecte “Music From Light”, el primer àlbum de Hierospháneia al Centre Cultural de Can Roig.

El grup format per Xavier de Palau i Rafael Balaguer. És una col·lecció de 33 temes en cd i 39 en streaming que faciliten un viatge sonor immersiu per l’Univers. Es tracta d’un disc peculiar: han utilitzat mètodes astronòmics per obtenir les composicions musicals, l’autor principal dels temes són els astres! Aquest és un projecte que es va iniciar l'any 2015 i que s'ha construït des de zero, des de la captura de la llum dels astres, la seva sonificació, i fins al disseny del producte final en format físic.

El cd inclou un llibret molt complet i un mapa estel·lar amb la llista de temes i la ubicació respectiva dels astres al cel en el moment en què es va capturar la seva llum. Cal destacar que es tracta de temes musicals obtinguts directament d’estrelles, planetes… És a dir, no és música inspirada en les estrelles, és música extreta directament de la llum dels astres! A més, hi ha molt poca intervenció humana en el procés de sonificació de la llum, precisament per mantenir al màxim la fidelitat al cel. Per això alguns temes sonen potser suggeridors, enigmàtics i relaxants… però altres poden sonar inquietants…

El cd va sortir a la venda física el dia 22 de febrer, i ja està disponible a més de 80 plataformes online (Spotify, iTunes, etc.). També es pot adquirir a la seva web.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.