ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Torna el festival de poesia Arrima’t a Llagostera
Dijous, 10 Març 2022 16:20

Torna el festival de poesia Arrima’t a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Després de l’èxit de la primera edició, torna l’Arrima’t, el Festival de Poesia de Llagostera del 18 al 30 de març. Es tracta d’un projecte transversal  organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera, que va néixer l’any passat, en plena pandèmia, per apropar la poesia a la ciutadania en les seves múltiples vessants. Enguany, el festival compta amb 15 activitats per a totes les edats i gustos.

Des de concerts com “Las Amigas de Yoli” (18 de març) a recitals de poesia amb “Trobada” (25 de març) i “Poemes del món” (27 de març). S’han organitzat tallers i espectacles familiars com “Kumulunimbu” (26 de març) i exposicions com “Arrels del Traç” que s’allargarà fins al 17 d’abril. A més, la programació acull l’entrega dels premis literaris Antònia Adroher, que tenen per objectiu la sensibilització en temes socials i la promoció de l’ús literari del català als centres educatius de les comarques gironines.

La presentació del Festival serà el pròxim 19 de març a les 12h a la Plaça Llibertat de Llagostera. Anirà a càrrec de l’actriu Sílvia Bel, el cantautor Juan Manuel Galeas, el músic José “El Chote” i l’artista Fran León. Les activitats s’ubicaran en diferents recintes culturals del municipi com el Teatre Casino Llagosterenc, el Centre Cultural de Can Roig, l’Escola d’Art Pere Mayol, l’Espai Jove CLV i a l’exterior.

El regidor de cultura, Enric Ramionet assegura que “tot i que va ser una aposta arriscada començar aquest festival en plena pandèmia, l’èxit de la primera edició i que puguem celebrar-ne una segona demostra un cop més que a Llagostera apostem fermament per la gestió de la cultura entesa com un servei públic” i afegeix, “l’Arrima’t és un festival que busca retrobar-nos, arrimar-nos, fugint de l’elitisme, per compartir el plaer i la funció essencial i popular de la literatura i la poesia a les nostres vides”.

Podeu consultar tota la programació aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.