ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Donació de sang a Llagostera
Dilluns, 14 Març 2022 11:24

Donació de sang a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

S'ha organitzat una jornada de donació de sang a Llagostera el pròxim dissabte 26 de març de les 10 a les 14h al Casino Llagosterenc. Es pot demanar hora en el següent enllaç o bé trucant al 677071756.

La pandèmia ha tingut molt impacte en les donacions de sang, especialment durant aquestes últimes setmanes. La sisena onada de la Covid ha provocat moltes anul·lacions de persones apuntades per donar i que finalment no han pogut venir perquè han estat positius. Avui hi ha sang per a les necessitats dels 5 propers dies. L’ideal serien 10 dies. Per poder recuperar el nivell de reserves i tornar a una situació de normalitat, ara calen més donacions.

Aquests últims dos anys, ha estat molt difícil aconseguir que noves persones comencessin a donar sang per primera vegada. El tancament d’universitats, d’escoles, el teletreball a les empreses i el fet que no hem pogut organitzar jornades festives al voltant de la donació, ha fet que menys persones hagin vingut a donar sang per primera vegada. Si en un any normal, més de 30.000 persones comencen a donar sang, aquests 2020 i 2021 han estat poc més de la meitat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.