ELPOLLTV

Dij08122022

Back Estàs aquí:Inici Notices Acord pioner entre les policies de Llagostera, Cassà i Caldes
Divendres, 01 abril 2022 20:01

Acord pioner entre les policies de Llagostera, Cassà i Caldes

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)
Aquets migdia s’ha formalitzat la signatura del conveni de col·laboració entre les policies locals de Caldes de Malavella, Cassà de la Selva i Llagostera. L’acte ha tingut lloc a l’Ajuntament de Cassà de la Selva on hi han participat els alcaldes dels tres municipis, així com els caps de les policies locals i diversos agents.

A l’acte també hi ha assistit el director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona, Jordi Martinoy, el subdelegat del Govern de l'Estat a Girona, Albert Bramon i diversos comandaments del cos dels Mossos d’Esquadra.

L’acord inclou un pla de treball conjunt, la compra unificada de material així com un pla de formació conjunta i continuada que permetrà enfortir la relació entre el personal de les tres poblacions i compartir els coneixements i experiències.

Es preveu un catàleg de punts estratègics repartits pels tres municipis per fer controls de seguretat i de trànsit, així com un catàleg de situacions de risc o d’emergència que permetrà reforçar les actuacions amb el personal dels altres dos municipis sempre que sigui necessari.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.