ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Sant Jordi a Llagostera
Dimecres, 13 abril 2022 09:02

Sant Jordi a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)

Després de dos anys de pandèmia amb restriccions, aquest any Llagostera podrà celebrar la diada de Sant Jordi sense mascareta. S’han organitzat activitats tant pel divendres 22 d’abril, com pel mateix dia 23 d’abril.

Per una banda, el divendres tindrà lloc l’acte de lliurament de premis de les categories juvenil i adult del XXVII Concurs Literari Sant Jordi a la Biblioteca Julià Cutiller a les 19h. A continuació, es celebrarà l’espectacle literari “Camellia” a càrrec de la Cia. Dell’Anima. Es tracta de petits relats que parlen de diverses dones basats en l’obra “Viatges i flors” de MercèÌ€ Rodoreda. Dones que lluiten, sedueixen, pateixen i celebren. “Camellia” recull aquest petit somriure de l’escriptora des d’una mirada feminista. Finalment, hi haurà un concert de música barroca interpretada per dos violins i una actriu.

I, per altra banda, el dissabte 23 es celebraran activitats durant tot el dia a la Plaça Catalunya. Hi haurà parades de llibres i roses, una parada amb les publicacions de l’Ajuntament, i també una parada de l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol amb el projecte REGALART. Aquest consisteix en que qualsevol persona pot anar a recollir una obra d’art gratuïtament per regalar a qui vulgui. Són obres realitzades pels alumnes de l’Escola. Finalment, la Biblioteca Julià Cutiller comptarà amb l’espai la Biblioteca a Cel Obert.

Pels més menuts, es muntarà una instal·lació participativa de jocs de fusta a càrrec de la companyia Tombs Creatius de les 10.30h a les 13.30h i de les 17 a les 20h.

Just al migdia, tindrà lloc l’acte de lliurament de premis de les categories infantils del XXVII Concurs Literari Sant Jordi i del XXI Concurs de punts de llibre a l’espai La Biblioteca a Cel Obert. Seguidament, a les 12.30 h, es celebrarà l’espectacle de contacontes artístic a càrrec de Lourdes Ral anomenat “El vestit blanc”, de Thaïs Rovira. I de 17 a 20 h es farà un taller de punts de llibre organitzat per l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.