ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Eduard Diaz cap de llista d’ERC per a les eleccions municipals del 2023
Dimecres, 20 abril 2022 10:04

Eduard Diaz cap de llista d’ERC per a les eleccions municipals del 2023

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(13 Vots)
La secció local d’Esquerra Republicana de Llagostera ha escollit a l’actual regidor de Promoció econòmica, Eduard Diaz, com a nou cap de llista per a les properes eleccions municipals de 2023.

L’assemblea s’ha celebrat aquest dimarts al Centre Cultural Can Roig i ha comptat amb la presència de militants, amics i simpatitzants del partit. També ha comptat amb l’assistència del president de l’executiva comarcal d’ERC del Gironès, Albert Rosa.

El candidat pren el relleu de l’actual alcalde del municipi, Toni Navarro, del qual ha assegurat que “he après moltíssim” i ha definit com “el millor gestor que ha tingut mai l’ajuntament”.

Per la seva banda, Navarro ha afirmat que “estic molt content per l’elecció del candidat. Ja fa 4 anys que pensava que era el candidat ideal, però per responsabilitat va creure que primer havia de conèixer l’ajuntament des de dins”. “Ara té l’expertesa necessària per assumir les responsabilitats de l’alcaldia de Llagostera”, ha afegit.

En el seu discurs, Diaz ha agraït la confiança dipositada en ell per part de tots els integrants de la secció local i s’ha compromès a “seguir treballant, de forma propera i útil, per donar respostes a les necessitats dels veïns i veïnes del municipi.”

“Després de l’experiència d’aquests anys a govern, em considero preparat per assumir aquest repte. Ha estat una legislatura que ens ha obligat a treballar en situacions complicades, i aquesta capacitat d’adaptació és molt important per afrontar un moment de recuperació com l’actual”, ha afirmat.

“Assumeixo el repte amb moltes ganes. Visualitzo una llista potent, amb gent il·lusionada, capaç i disposada a posar els interessos del municipi per sobre dels particulars,” ha conclòs.

Eduard Diaz (Llagostera, 1988) és llicenciat en Història per la Universitat de Girona. També té un Màster en Recerca en Humanitats per la mateixa universitat i va gaudir durant 4 anys d’una beca Formació del Personal Investigador concedida pel Ministeri d’Economia i Competitivitat. Des del 2019 forma part de l’equip de govern i és responsable de les regidories de Promoció Econòmica, Gent gran, Festes i entitats, Participació i transparència i Noves tecnologies. A nivell professional és treballador autònom i es dedica al desenvolupament de pàgines web i a la millora de la imatge digital d’empreses.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.