ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Ruth Vert recull el Premi Mestres 68
Dimecres, 15 Juny 2022 06:33

Ruth Vert recull el Premi Mestres 68

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
La mestra llagosterenca Ruth Vert i Moll ha rebut el premi Personal de la la vint-i-cinquena edició dels premis Mestres 68. L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest divensres a la sala d'Actes de la Facultat d'Educació de la Universitat de Girona.

L’objectiu principal dels guardons és deixar constància històrica, dins la pedagogia catalana, dels excel·lents professionals del nostre país.

Els premis organitzats per l’associació Mestres 68 reconeixen les pràctiques col·lectives i individuals a favor de l’educació. Els guardons es lliuren a partir de propostes presentades per qualsevol col·lectiu o entitat justificant els mèrits pedagògics de la persona o entitat que es proposa i en cap cas els candidats en són coneixedors. Enguany també han estat guardonats l’associació Cedre, amb el Premi Institucional, per la seva educació «transversal, inclusiva i de transformació social» i l’informatiu Info K de TV3, amb el Premi Nacional, pel «rigor, coherència i compromís professional per donar a conèixer la realitat de la vida». Finalment es va fer una menció honorífica a títol pòstum a Domènec Fita i Molat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.