ELPOLLTV

Dij30112023

Back Estàs aquí:Inici Notices Piscines gratuïtes de 13 a 15 h i refugis climàtics per mitigar els efectes de l'onada de calor
Dijous, 14 Juliol 2022 09:29

Piscines gratuïtes de 13 a 15 h i refugis climàtics per mitigar els efectes de l'onada de calor

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(0 Vots)
L’Ajuntament de Llagostera ha acordat la gratuïtat d’accés a les piscines municipals, de 13 a 15h, per mitigar els efectes de l’onada de calor. Aquesta mesura és oberta a tothom però especialment pensada per aquelles persones més vulnerables com ara gent gran, nadons i dones embarassades. Els menors de 12 anys cal que vagin acompanyats d’un adult.

Es tracta d’una mesura de caràcter excepcional per combatre aquest nou episodi de temperatures extremes, després d’activar-se a tot Catalunya l’Alerta per Onada de Calor del Pla PROCICAT.

Així, l’accés a les piscines municipals de la zona esportiva i de la Canyera serà gratuït, de 13 a 15h per a tots els veïns i veïnes amb arrelament al municipi i limitat, en tot moment, per l'aforament permès. Des de l’Ajuntament s’ha demanat a totes les persones que s’acullin a la mesura que respectin les indicacions del personal de les piscines i segueixin els consells de Protecció Civil.

Pels que no disposin de ventilador o aire condicionat a casa, s’ha recordat als veïns que poden utilitzar com a refugis climàtic els equipaments municipals de la Biblioteca i la Llar de Pensionistes, equipats, ambdós, amb aire condicionat.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.