Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 16 Agost 2022 16:27

En record de Jaume Vilanova Font

Publicat per  Família Vilanova-Vila
Valorar aquest article
(10 Vots)
Ens ha deixat en Jaume Vilanova Font, un llagosterenc que va dedicar la seva vida a les seves dues grans passions l’activitat professional i la família.

Una gran persona, un bon marit, un bon pare i un avi excel·lent que estimava amb bogeria els seus 7 nets. Nascut a Llagostera, va estudiar entre Llagostera, Girona, Barcelona i Sabadell on va obtenir el Professorat Mercantil.

Va ser una persona molt vinculada a la societat del seu poble, formant part de diverses regidories a l’Ajuntament, President fundador de l’Associació de Pares del Col·legi Nostre Sra. del Carme, un dels primers socis de la Unió Esportiva Llagostera que el va fer gaudir molt en els últims anys i també membre del Cor Parroquial, activitat que va compartir amb la seva filla.

Professionalment va ser membre de la Junta del Col·legi Oficial de Titulars Mercantil i Empresarials de Girona, President del Consell de Col·legis Oficials de Gestors Administratius de Catalunya i membre durant més de 20 anys de les Juntes de Govern de Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya i de Girona. En els darrers anys va ser el President del Col·legi d’ Administradors de Finques de Girona entre els anys 2010 i 2018.

Va fer créixer un petit despatx d’administrador de finques fundat pel seu pare Francisco Vilanova Bandrich, l’any 1944, fins a aconseguir l’actual Grup Vilanova format per diferents despatxos entre Llagostera, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro que en l’actualitat té més de 30 treballadors, despatx que el continua els seus 3 fills i que sempre l’ha omplert d’un gran orgull. Aquest despatx més que una empresa és una família i això els seus fills ho han heretat de la seva manera de fer. Aquest dilluns ens va deixar i sempre serà recordat per l’empremta que ha anat teixint durant tota la seva vida.

Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013