Imprimir aquesta pàgina
Diumenge, 21 Agost 2022 09:06

Els millors parcs aquàtics de Girona

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)

Estàs buscant nous plans per a dur a terme en família a Girona? Afortunadament, a la regió gaudim d'una oferta d'oci i entreteniment molt completa i variada. Podem triar entre infinitat d'activitats i llocs turístics que visitar, però en ple estiu, el que ens demana el cos són emocions i aventures a l'aire lliure, i quines millor per a això que visitar un parc d'oci al costat de la família i els amics.

Per sort, Girona té una gran oferta en el que a parcs aquàtics es refereix, per la qual cosa no serà difícil trobar el que més s'adapti als gustos i preferències de tots. Així que aquí et deixem una llista amb tots els detalls sobre ells… Agafa paper i llapis i pren nota!

Parcs aquàtics a Girona

1- Water World Lloret

Situat a Lloret de la MarWater World Lloret compta amb una de les millors instal·lacions de tota la Costa Brava. Algunes de les seves atraccions més famoses són Water Mountain, amb 250 metres d'altura; Storm, on hauràs de recórrer 80 metres de tub fins a arribar a un embut que et succionarà per a portar-te a una altra piscina; o Speed Furious, dos tobogans en caiguda lliure en els quals s'aconsegueix una gran velocitat. 

No obstant això, el parc també compta tant amb atraccions més clàssiques, com amb atraccions infantils i piscines per a les persones que no estan fetes per a les emocions massa fortes. A més, per a augmentar la comoditat de tot el món, el complex està habilitat amb serveis de restauració i taquilles.

 

2- Aquadiver

Aquadiver és un parc aquàtic situat en el municipi de Platja d’Aro. El recinte està molt prop de Girona i Barcelona, i compta amb unes atraccions originals i impactants, com les seves muntanyes russes aquàtiques, o els seus tobogans.

El lloc ideal per a passar un dia calorós d'estiu en família o amb amics, gaudint de les seves cafeteries, les seves zones de pícnic, les seves piscines d'ones, les seves pistes toves i les seves múltiples atraccions: Splash Mountain, Kamikaze Negre i Aqua Rocket són algunes de les més populars entre els visitants més atrevits.

Per descomptat, si prefereixes una cosa més tranquil·la, pots triar atraccions com les Pistes Toves o els Zig Zags, o banyar-te en el Llac d'aventures, la Piscina hidrotèrmica o el Riu ràpid.

3- Marineland Catalunya

Tècnicament, Marineland no està a Girona, ja que pertany a la província de Barcelona, concretament a la localitat de Palafolls. El parc ofereix tot un ventall d'activitats als seus visitants, combinant les experiències pròpies d'un parc aquàtic, amb les d'un parc zoològic. Una idea innovadora en la qual el parc aquàtic i els millors espectacles d'animals s'uneixen per a donar lloc a una experiència nova, relaxada i divertida.

A més, Marineland Catalunya posseeix un dels delfinaris de major qualitat d'Espanya, i ha estat premiat en gran nombre d'ocasions. Es tracta de la major reserva nacional de dofins mulars, amb fins a deu naixements d'aquests animals en captivitat. Així mateix, compta amb espectacles de lloros i lleons marins, tobogans aquàtics per al gaudi de tots i una gran piscina per als quals triïn refrescar-se d'una manera més tranquil·la.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013