Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 09 Setembre 2022 11:28

Multen amb 400 euros un veí per abocar deixalles fora de l’àrea de contenidors a Selva Brava

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(4 Vots)
L’Ajuntament de Llagostera ha multat amb 400 euros un veí de Selva Brava per haver deixat les escombraries fora dels contenidors de recollida selectiva. La Policia Local el va enganxar in fraganti mentre cometia aquesta infracció i el va poder identificar. L’expedient sancionador ja està en tràmit via XALOC, segons ha confirmat el regidor de Medi Ambient, David Parron. Parron ha recordat que l’ús de les àrees de contenidors de les urbanitzacions i veïnats on no es realitza la recollida d’escombraries porta a porta, és exclusivament pels veïns i que per fer-los servir cal disposar d’un clauer electrònic.

Deixar les bosses d’escombraries o trastos fora dels contenidors provoca greus problemes que perjudiquen l’entorn i la bona convivència dels veïns, a més de ser un reclam per a animals. La Policia Local de Llagostera ha intensificat la vigilància en aquestes zones on s’han detectat comportaments inapropiats per part d’alguns veïns.

En un comunicat l'Ajuntament ha recordat que des de l'Àrea de Medi Ambient s'ofereixen varis serveis i actuacions per a una bona gestió dels residus, entre elles la recollida gratuïta de trastos a domicili, la bonificació de la taxa d’escombraries, el compromís residu zero i les instal·lacions de Deixalleria Municipal, entre d’altres.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013