ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Itinerari vital d'Isabel Vila a Llagostera
Dilluns, 03 Octubre 2022 06:46

Itinerari vital d'Isabel Vila a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)
Coincidint amb el cinquè aniversari del referèndum de l’1 d’octubre, aquest cap de setmana s’ha iniciat el cicle “Revoltes d’octubre”. Es tracta d’un seguit d’actes reivindicatius organitzats per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament amb la voluntat de commemorar i donar a conèixer diversos episodis de la història de Catalunya. Dissabte es va projectar un vídeo “La força del poble” que recull el testimoni de 21 llagosterencs que van participar i contribuir a fer possible la celebració del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre del 2017 i una xerrada amb la participació del professor de Teoria Política de la Universitat Pompeu Fabra, Marc Sanjaume sota el títol “5 anys de l’1 d’octubre. I ara què?”.

Els actes van seguir diumenge amb l’itinerari vital de Isabel Vila, a càrrec de Toni Strubell per posar en valor la figura d’aquesta dona llagosterenca considerada la primera sindicalista de Catalunya.

La programació continuarà el pròxim dijous, 6 d’octubre, amb la xerrada “Les Quintes, un sistema antipopular” a càrrec de Pelai Pagès Blanch i finalitzarà diumenge 9 d’octubre amb la XXIII Caminada Memorial Isabel Vila.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.