ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Campionat Local de Caça Menor amb gos a la Cabra Penjada
Dissabte, 15 Octubre 2022 16:17

Campionat Local de Caça Menor amb gos a la Cabra Penjada

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(2 Vots)
Àngel Martí Pla, amb 2.000 punts, ha guanyat el Campionat Local de Caça Menor amb gos que s’ha celebrat aquest dissabte a la zona de la Cabra Penjada de Llagostera. El segon classificat ha estat Jose Matías Torres, empatat amb 1.100 punts amb Joan Pla Robert, tot i que Jose Matías Torres ha entrat al control 10 minuts abans.

La boira i la humitat del matí ha fet que les peces no es moguessin gaire i només s’han caçat un 25% de les peces alliberades per la societat de caçadors.

El proper dissabte Llagostera acollirà el Campionat Provincial, organitzat per la Federació Territorial de Caça de Girona, amb la participació d'uns 25 caçadors. El campionat començarà a les 8 i finalitzarà a les 13:30h. En representació de Llagostera hi participarà l’Àngel Martí i Jose Matias Torres com a jutge.

La zona estarà senyalitzada amb cartells informatius de l 'activitat així com de banderoles cada 50 metres en tot el perímetre. Al coincidir amb plena florada bolets es recomana accedir al bosc amb roba vistosa així com parlar en veu alta.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.