ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices Jordi Casas Comas nou regidor de CUP-Alternativa per Llagostera
Divendres, 23 Desembre 2022 17:28

Jordi Casas Comas nou regidor de CUP-Alternativa per Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(9 Vots)
Jordi Casas Comas és el nou regidor de CUP-Alternativa per Llagostera a l’Ajuntament en substitució de David Parron, que va presentar la seva renúncia per motius personals i professionals, el passat mes de novembre.

Casas ha promès el càrrec en el transcurs del ple ordinari celebrat aquest dimecres al vespre. Ho ha fet “per imperatiu legal” assegurant que treballarà “per una República Catalana socialment justa, ecologista i feminista.”

El nou regidor té 31 anys. És graduat en psicologia i màster en psicopedagogia i actualment treballa a un institut de Girona.

Des de molt jove, ha estat implicat de manera continuada en projectes i organitzacions diverses de caire polític, social i cultural. Aquesta consciència militant l’ha vehiculat, bàsicament, en l’àmbit local, i l’ha dut a participar activament a col·lectius com el SEPC, Joves per la Terra, l’Assemblea l’Esquerres o El Butlletí de Llagostera. També, de totes les organitzacions unitàries de l’independentisme, des de Llagostera Decideix al CDR, passant per l’assemblea local de l’ANC.

Casas s’ocuparà de les mateixes regidories que ho feia David Parron: Hisenda, Medi ambient, Medi rural i forestal, Recollida i tractament de residus, ADF i Protecció dels animals.

És militant de la CUP i és el cap de llista de CUP-Alternativa a les properes eleccions municipals.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.