ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices La llagosterenca Laura Bergillos exposa Enharmònics a Sarrià de Ter
Dimarts, 24 Gener 2023 19:44

La llagosterenca Laura Bergillos exposa Enharmònics a Sarrià de Ter

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
La llagosterenca Laura Bergillos ha inaugurat aquest cap de setmnana la instal.lació artística "Enharmònics", a la sala Dolors Xabé de Sarrià de Ter. Aquesta proposta obre el cicle Immersives, l'espai com a premissa, d'aquest espai que porta el nom de l'activista cultural sarrianenca. La proposta expositiva anual de la sala busca experimentar amb l'espai i cerca que les obres surtin del seu format expositiu habitual: la paret.

"Enharmònics és una exposició tèxtil, subtil i pictòrica que compren diverses instal·lacions minimalistes que neixen d'un procés de dol i són un recorregut que explora el límit i la dicotomia entre la vida i la mort, dos conceptes units en un mateix to", tal i com ha explicat l'artista.

Laura Bergillos treballa l'espai per tal d'introduir l'espectador en una experiència íntima, poètica i sensorial; oferint un espai contemplatiu que convida a la reflexió i el diàleg. La jove artista guanyadora de la Menció Jove Inund’art 2017 i Art Per Tot 2019 i que ja ha exposat a diverses sales d'exposició com: El Museu de la Mediterrània, La Sala d’Art Jove, La Casa de la Catalanitat, El Casal Solleric i La Casa de Cultura entre d’altres, descriu així la seva obra: “Acostumo a treballar amb teixits aparentment fràgils, volàtils i vibrants; creant instal•lacions minimalistes on el buit i el silenci formen part de l’obra i on la contemplació és la seva última finalitat. Utilitzo el teixit per expressar idees, entenc la tela com a una trama -una xarxa plena d’encreuament- i el fil com a origen i inici que generen una superfície amb el qual esdevé un patró.” Enharmònics es podrà visitar fins al 26 de febrer. El cicle continuarà amb tres exposicions més “Traços” de Andreu Elías, “Vítrics” d’Olga Sala i, ja per últim, “Quatre a casa” de Mamen Zaera, Maite López, Olga Massaguer i David Martínez.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.