ELPOLLTV

Dim16042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Regidors per un dia a l'Ajuntament de Llagostera
Dijous, 16 Febrer 2023 15:45

Regidors per un dia a l'Ajuntament de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’Ajuntament de Llagostera ha celebrat aquest matí el Ple Juvenil amb la participació activa dels alumnes de 3 d’ESO de l’institut.

Durant la sessió els alumnes han assumit les funcions polítiques dels regidors per plantejar preguntes i formular propostes de millora pel municipi de Llagostera a l’alcalde i regidors de l’equip de govern.

La sessió ha estat presidida per l’alcalde de Llagostera, Antoni Navarro, acompanyat de la regidora de Joventut, Educació i Esports, Sílvia Fà, el regidor de Cultura, Enric Ramionet i el regidor de Turisme, Festes, Promoció econòmica, Participació i Transparència, Eduard Diaz.

Els alumnes que han participat com a càrrec electes han estat Martí Carreras, Yasmin Ghezouani Gaina, Núria el Hadj, Biel Malagón, Berta Xargayó, Queralt Venturta, Ivan Arjona, Mariona París, Maria Palomo, Jordi Soler i Oriol Fonfria. Natana Vilanova ho ha fet com a secretària i Alejandra Luque i Oriol Fernàndez han cobert la sessió com a periodistes.

Els joves estudiants s’han interessat per diversos temes del municipi, com la construcció de la residència geriàtrica, la seguretat ciutadana, els casos d’ocupacions d’habitatges, l’accés a l’habitatge, l’estat de les carreteres, l’organització d’activitats d’estiu i festivals de música, temes relacionats amb l’impuls d’energies renovables, el feminisme així com la gestió dels impostos municipals, entre d’altres.

El Ple Juvenil és una iniciativa impulsada conjuntament per les regidories de Joventut i Educació de l'Ajuntament i l'IES Llagostera.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.