ELPOLLTV

Dis20042024

Back Estàs aquí:Inici Notices ERC presenta un programa “realista” amb propostes executables durant el proper mandat
Divendres, 19 Maig 2023 12:08

ERC presenta un programa “realista” amb propostes executables durant el proper mandat

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
Una de les propostes dels republicans és la construcció de la nova residència per a la gent gran que compti amb tots els serveis, integrada al poble, tan físicament com de funcionament, que familiars, entitats i ciutadania hi pugui tenir implicació i de gestió pública.

Esquerra Llagostera ha presentat el programa electoral amb les propostes i accions que portaran a terme en cas de governar Llagostera els propers quatre anys. L’acte va comptar amb la participació del candidat d’Esquerra a l’alcaldia Eduard Díaz, del conseller de Territori de la Generalitat Juli Fernández i de l’actual alcalde de Llagostera, Toni Navarro, així com d’altres membres que ocupen les primeres posicions de la candidatura.

Entre les propostes destacades pels republicans llagosterencs hi ha la construcció del nou geriàtric a la zona de l’Avinguda de l’Esport, com un espai obert i integrat al municipi, de gestió pública; també, la creació de refugis climàtics i el desplegament d’energies renovables, l’impuls de les entitats, l’arranjament de camins o seguir impulsant la promoció d’habitatge social. Així mateix, es treballarà per la construcció d’un nou CAP amb tots els serveis, vetllar per l’acompanyament a infants i joves durant totes les etapes formatives i la promoció de la salut i l’esport amb la creació d’un gimnàs de gestió municipal integrat al pavelló.

Pel candidat d’Esquerra a l’alcaldia, Eduard Diaz, “el programa que presentem és realista. El fet de portar quatre anys a govern ens ha permès confeccionar un seguit de propostes que toquen de peus a terra i que estem segurs que podem executar abans del 2027. Com sempre fem, passarem comptes amb tots vosaltres durant el mandat perquè ens pugueu fiscalitzar l’acció de govern. Ens hi comprometem aquí i ara”. També, el candidat republicà va destacar que “basem el nostre treball en el diàleg i en la proximitat, i estem tan convençuts dels nostres projectes i dels nostres ideals que no ens cal confrontar amb altres grups. Vam prometre una precampanya i una campanya neta i ho estem complint”.

A l’acte també hi va participar el conseller de Territori de la Generalitat, Juli Fernández, qui va lloar la tasca dels republicans llagosterencs que han decidit presentar-se a la candidatura: “Amb la política municipal feu que la vida de la gent sigui més fàcil. Teniu un projecte engrescador per continuar fent que Llagostera sigui molt millor i teniu clar, que l’objectiu principal és que els veïns i veïnes siguin més feliços. El vostre lema ho deixa molt clar. Quan s’estima, en aquest cas Llagostera, tota la feina que es fa és per buscar la felicitat dels qui en formen part”.

L’acte també va servir per agrair a l’actual alcalde de Llagostera, Toni Navarro, el seu compromís i la tasca durant més de vint anys en la política municipal.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.