Imprimir aquesta pàgina
Dissabte, 20 Maig 2023 08:54

Junts presenta un programa electoral “ambiciós, que ha d’impulsar Llagostera els propers anys”

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(10 Vots)
La candidatura encapçalada per Narcís Llinàs va celebrar ahir al vespre l’acte central de campanya al Teatre Casino Llagosterenc.

Davant més d’un centenar de veïns i veïnes, els 7 primers candidats de la llista electoral van desgranar els punts principals del programa electoral, centrant les intervencions en explicar què proposen, però sobretot en com ho faran. “Així és com hem preparat aquest programa: on som, què volem i com ho volem fer”.

L’impuls del nou geriàtric, l’ampliació del pavelló amb una nova pista i sales d’activitats dirigides i fitness, la reactivació del teixit associatiu i cultural del municipi o la creació d’una àrea d’emergència 24 hores d’accés controlat a la deixalleria van ser algunes de les propostes destacades. A més, es va accentuar que la gent gran i els joves seran protagonistes d’un nou impuls de les polítiques municipals.

Segons Llinàs “tenim ganes de treballar, il•lusió per fer de Llagostera un poble millor. Venim a fer que les coses passin. Impulsar Llagostera és això, treballar, treballar i treballar. Aquest és el nostre principal compromís”.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013