ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Festa del Segar a Llagostera
Divendres, 02 Juny 2023 11:29

Festa del Segar a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

El pròxim 17 de juny tindrà lloc la clàssica Festa del Segar a Llagostera. A les 17h es farà la demostració del segar en les diferents modalitats, tal i com s'ha anat fent des de mitjans del segle XX fins a l'actualitat. Al cartell de la festa podeu trobar el lloc exacte on es farà.

A les 19h, es podrà visitar l'exposició de fotografies del Segar i el Batre, al vestíbul del Pavelló Polivalent. I a les 19.30h tindrà lloc la cantada d'havaneres a càrrec del Grup Sifasol. 

A les 21h es farà el sopar popular que consistirà en un entrant amb embotits, rostit del Segar, pa, vi, aigua, postres i cafè. Hi haurà servei de bar per la venda del cava dels Segadors, i refrescos i combinats.

Finalment, a les 22.30h, després del sopar, hi haurà sessió de ball a càrrec del Grup Sifasol. El ball és obert a tothom.

Cal fer reservar per al sopar i el preu menú adult és de 20€. Pel que fa la menú infantil, tindrà un cost de 10€ per a infants fins a 12 anys. La venda de tiquets serà del 5 de juny al 15 de juny a la llibreria Sureda.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.