ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

L’incendi d’un vehicle a la carretera C-65, entre Llagostera i Cassà de la Selva, ha provocat aquest matí cues de més de 4 quilòmetres en ambdós sentits de la marxa. Per causes que es desconeixen el cotxe s’ha encès quan faltaven pocs minuts per a les 9 del matí. El cotxe ha quedat completament calcinat i no hi ha hagut ferits.

El G.E. Bell-Matí organitza una estada d'alta muntanya per aquest estiu a la Vall de Pineta a Osca.

Del 5 al 12 d'agost es pujarà a la Punta de las Olas, es pernoctarà als Ibons de la Múnia i també es pujarà al Robiñeira, al Pico de Pineta i al Comodoto.

El preu inclou l'estança al càmping en tendres de campanya, tots els àpats i el material comunitari. El preu general pels socis és de 275€ i els no socis 280€. Pels menors de 13 anys socis seran 190€ i els no socis 195€. Hi ha l'opció de fer cada dia o unir-se només per una nit. Pels socis 35€ i els no socis 40€ la nit. Pels menors de 13 anys socis 25€ i pels no socis 30€.

Caldrà estar federat amb la modalitat C. En cas de no estar-ho, caldrà fer-se una assegurança per aquests dies amb un preu de 20€.

Les inscripcions es poden fer a través de correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . I el dimarts dia 1 d'agost a les 21h al Pavelló de Llagostera es durà a terme la reunió informativa.

Diumenge, 09 Juliol 2023 09:41

Llagostera celebra la festa de Sant Cristòfol

Publicat per
Uns 200 conductors han participat aquest dissabte a la Festa de Sant Cristòfol, patró dels automobilistes i protector dels viatgers. Tots ells han desfilat pels carrers de Llagostera fins a la plaça Catalunya on han estat beneïts i han rebut un obsequi commemoratiu per part de l’hereu i la pubilla del municipi.

L’alcalde Narcís Llinàs ha lliurat 4 vals de 100 euros, per gastar en un taller mecànic de Llagostera, als guanyadors del millor cotxe i camió engalanats i a la millor moto clàssica i millor cotxe clàssic. La festa ha finalitzat amb un sopar i ball organitzat pels Manaies de Llagostera que ha aplegat unes 600 persones, al parc de l’Estació.

Sotrac ha estat l’encarregat d’inaugurar aquest divendres la 26ª edició del Festival d’Estiu del Casino Llagosterenc. Enguany passaran per l’escenari del festival, Guillem Carmona (14 de juliol); el duo de Rumba, Tambaleo (28 de juliol); Gisela Novais (4 d’agost), Chanice Vreza (11 d’agost), Joan Tena (18 d’agost) i Sabrina Banfi que tancarà el festival el dia 25 d’agost. Tots els concerts són gratuïts amb consumició obligatòria a la terrassa de la plaça Catalunya.
Un centenar de persones han participat aquest dissabte a la XXVII Caminada a la llum de la Lluna organitzada pel Grup Excursionista Bell-Matí. Enguany el recorregut ha dut als participants fins a la casa de la Ruira passant per altres indrets remarcables patrimonialment com ara Can Bauler i Can Vidal de Llobatera. Com és habitual la caminada ha acabat amb una remullada a la piscina municipal.
Divendres, 30 Juny 2023 16:10

5 llagosterencs a les llistes electorals del 23J

Publicat per

Els noms de cinc llagosterencs apareixen a les llistes de les candidatures que concorren a les eleccions espanyoles convocades pel proper 23 de juliol.

Es tracta de Berta Guinó Comas, que ho fa com a número 5 de la llista gironina d’ERC al Congrés dels Diputats, encapçalada per Montse Bassa. A la llista de Junts per Catalunya al Senat liderada pel gironí Joan Bagué, hi trobem a Pilar Aliu Bou, com a suplent segona, i a Àlex Maqueda de suplent primer a la llista del Senat del PSC-PSOE. 

A la llista barcelonina del PDeCAT-E-CiU, el llagosterenc Sergi Miquel Valentí acompanya a Roger Montañola com a primer suplent, i finalment, el llagosterenc Josep Santamaria Moreno (ara veí i alcalde Riudellots de la Selva) apareix com a suplent número 5 de la llista de Junts de Marta Madrenas al Congrés dels Diputats.

Dimecres, 28 Juny 2023 22:24

Accident amb un remolc desenganxat a Llagostera

Publicat per
Un aparatós accident a la pujada de la costa de n'Alou ha provocat més de 5 km de cua a la C-65, en direcció a Girona. L’accident s’ha produït passades les 5 de la tarda al desenganxar-se un remolc que ha acabat encastat dins d’una furgoneta i un altre vehicle ha impactat amb el remolc. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat una patrulla de la Policia Local, 4 dotacions dels Bombers, una dels Mossos i dues ambulàncies del SEM. Una de les ambulàncies s’ha trobat l’accident de pas i ha pogut fer una primera assistència. Els bombers han hagut d’actuar per alliberar el conductor que havia quedat atrapat dins del vehicle accidentat.

L'operadora Adamo Telecom ha llençat una oferta especial per les associacions i entitats del municipi de Llagostera. Es tracta d'un paquet de fibra i telefonia mòbil amb 1.000 Mb i 50 GB per 28 euros al mes durant 12 mesos. A més, inclou un xec de 25€ de regal per gastar a la plataforma Amazon. També hi ha l'opció d'afegir Adamo TV per 3€ al mes.

Aquesta oferta compta amb la col·laboració d'El Poll i Informàtica Llagostera. Feu clic aquí per sol·licitar l'oferta. Els particulars i empreses també poden contactar amb l'empresa a través del mateix formulari.

Adamo Telecom és una operadora d'internet de fibra òptica que disposa de la seva pròpia xarxa i en determinades zones opera a través de xarxes neutres. A més, ha realitzat una gran inversió per posar Fibra a zones rurals. 

Captura_de_pantalla_2022-02-02_a_les_15.50.04.png

El festival d’arts en viu del Gironès se celebrarà del 29 de juny al 8 de juliol

Des de fa gairebé dues dècades les nits d’estiu a la comarca del Gironès compten amb una programació artística ben atractiva gràcies al Festival Emergent. Es tracta d’un festival que ofereix arts en viu a diferents pobles de la comarca i que està organitzat per l’associació Fringe amb el suport del Consell Comarcal del Gironès.

El 19è Emergent es repartirà en sis municipis gironins: Sarrià de Ter, Fornells de la Selva, Cervià de Ter, Vilablareix, Sant Gregori i Madremanya. L’objectiu del festival és sorprendre a l’espectador i oferir una proposta original. Per això cada nit es proposen diversos espectacles de petit format i de curta durada. La programació es farà a la plaça del poble a partir de les nou del vespre entre el 29 de juny i el 8 de juliol.

Una proposta de qualitat

Com molt bé indica el seu nom, el Festival Emergent combina artistes més consolidats amb d’altres que estan començant. A més, ho fa mitjançant una programació multidisciplinària. Música, poesia, circ, dansa, poesia, humor o màgia es presenten d’una manera propera i engrescadora.

En l’edició d’enguany destaquen Guillem Roma, Beth, Magalí Sare, o Xarim Aresté en música. Pel que fa a les propostes d’humor s’ha programat a Xuriguera i Faixedas o la màgia de Sanyes i Mario López. També hi haurà una àmplia representació del món del circ amb Oriol Borràs, Telarquia o la companyia Non Sin Tri. En total, més de 30 artistes que actuaran pels diferents municipis de la comarca.

Un festival consolidat

El Festival Emergent arriba aquest any a la 19a edició i des de la seva creació que s’ha celebrat cada estiu. De fet, el seu format a l’aire lliure va afavorir que el festival no s’hagués d’anul·lar durant la pandèmia.

Durant tot aquest temps pel festival hi han passat artistes reconeguts com Els Amics de les Arts, Albert Pla, Pau Vallvé, Judit Nedderman, Pau Riba o La Ludwig Band. Pel que fa a la literatura també s’ha programat el poeta Enric Casasses o l’escriptora gironina Maria Mercè Roca. A l’Emergent també hi ha actuat el Circ Pistolet, la companyia La Fem Fatal o Tortell Poltrona. Mentre que el Mag Lari o l’humorista Peyu també forma part de la història del festival.

Per a incentivar l’assistència del públic al festival, l’Emergent ofereix la possibilitat de comprar l’entrada per un dia o un abonament per anar a diferents funcions. Tota la programació i la venda d’entrades ja es pot consultar a la seva web.

Captura_de_pantalla_2022-02-02_a_les_15.46.46.png

Dimecres, 21 Juny 2023 16:25

Nou accident a Casa Blanca

Publicat per
Aquest dimecres al migdia s’ha produït un nou accident a l’encreuament de Casa Blanca. L’accident s’ha produït entre un cotxe i una moto pels volts de les dotze del migdia. El motorista ha quedat ferit i l’han traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona. Segons fons de la Policia Local de Llagostera el turisme s’ha saltat l’stop i ha impactat contra el motorista. A l’interior del cotxe hi viatjava un infant amb una sistema de retenció infantil no homologat, a més, el conductor del turisme ha estat denunciat per conduir amb la ITV caducada. Fins al lloc dels fets s’hi han traslladat dues dotacions del SEM, dues patrulles de la Policia Local, una dels Bombers i una dels Mossos d’Esquadra.