ELPOLLTV

Div19042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Aquest estiu s'està celebrant la segona edició del Mediterranean Flowers Festival del Med Street Art.
Aquesta acció es basa en pintar flors amb un somriure a unes 25 bales de palla. Al Càmping Ridaura una cinquantena de nens d’entre vuit i tretze anys han estat els encarregats de pintar aquestes flors amb dos convidats molt especials, l’Anna Vives i El Xupet Negre. L’Anna Vives és artista i dissenyadora que entra altres coses ha dissenyat la seva pròpia tipografia. Amb síndrome de down, l’Anna està completament entregada a aportacions culturals o a l’obra social BOX21 entre d’altres.
El Xupet Negre és un conegut artista grafiter barceloní caracteritzat pel seu logo (un xumet negre) el qual l'ha il·lustrat arreu del país, a Holanda, el Marroc, a Alemanya i a les ciutats de Miami, NY, LA i SF.

Les bales de palla pintades estan en un camp a peu de la Via Verda de Girona entre Llagostera i Santa Cristina d'Aro i la canalla s’ho ha passat d’allò més bé pintant-les.


Divendres, 18 Agost 2017 12:53

Cinc minuts de silenci davant de l'Ajuntament

Publicat per

L‘Ajuntament de Llagostera s‘ha afegit a les mostres de rebuig i condol per l’atemptat terrorista a Barcelona amb la convocatòria de cinc minuts de silenci davant de l’ajuntament que han tingut lloc avui 18 d’agost a les 12h. 


L'Ajuntament de Llagostera emet aquest manifest davant l'atemptat comès a Barcelona i Cambrils ahir dia 17 d'agost de 2017.

Davant l’atemptat comès a Barcelona i Cambrils ahir dia 17 d’agost de 2017, des de l’Ajuntament de Llagostera manifestem:

• El nostre més enèrgic rebuig a l’atemptat que el grup terrorista Estat Islàmic ha reivindicat a la ciutat de Barcelona, i que de moment compta amb 13 víctimes i més d’un centenar de ferits. Així com amb les víctimes i ferits dels fets ocorreguts a Alcanar i l’intent d’atemptat terrorista a Cambrils de les darreres hores.
• El nostre suport, escalf i estima cap a les víctimes, els seus familiars i amics, així com a totes les persones que han ajudat en tot el que ha estat possible.
• El nostre més sincer agraïment a tots els cossos d’emergències, de seguretat, mèdics, de prevenció, institucions i organitzacions, empreses i entitats ciutadanes que han fet tot el possible en aquests difícils moments, així com totes les persones a títol individual que han ajudat, ajuden i ajudaran en tot el necessàri.
• La Rambla de Barcelona és l’artèria de vida de la capital del país, un lloc de trobada, de mestissatge, de respecte i de civisme, una mostra del què són els nostres pobles i ciutats, i ahir va ser tocada de mort. Però avui també ens refermem, en la voluntat de seguir construint uns pobles i ciutats, on imperi el respecte, la llibertat i la pau.
• Abans de Barcelona, han estat moltes les ciutats que han patit la barbàrie del terrorisme, sempre ens hem solidaritzat amb totes. Ara ens ha tocat més aprop, i seguirem lluitant units, amb totes les ciutats i països del món que defensem la democràcia, la llibertat i la pau. Contra la por, sense por.
• El terrorisme vol amenaçar la societat de convivència de Catalunya, Europa i gran part del món. Nosaltres no permetrem posar en crisi el nostre model de pau i llibertat. Ni el Yhadisme, ni cap de les mostres de terror podran canviar la nostra ferma voluntat de viure en unes ciutats i pobles oberts, tolerants, i respectuosos amb totes les formes de pensar.

Avui, centenars de milers de persones ens trobem davant dels nostres ajuntaments, de la plaça de Catalunya de Barcelona, i tants altres punts arreu del món, perquè junts som més forts, perquè junts serem invencibles davant el terror que provoquen aquests atemptats, i perquè avui és un bon moment per refermar el nostre compromís granític vers la democràcia, la tolerància, el respecte, la llibertat i la pau.

Llagostera, 18 d’agost de 2017


Dijous, 17 Agost 2017 21:44

Cinc minuts de silenci davant de l'Ajuntament

Publicat per

L‘Ajuntament de Llagostera s‘afegeix a les mostres de rebuig i condol per l’atemptat terrorista a Barcelona amb la convocatòria de cinc minuts de silenci davant de l’ajuntament que tindrà lloc demà divendres 18 d’agost a les 12h. 


Dilluns, 14 Agost 2017 08:15

Pioners de la televisió

Publicat per

Sabies que el llagosterenc Lluís Vilaplana va captar des de Sant Feliu de Guíxols, les emissions de la televisió italiana amb un aparell que va muntar ell mateix? El periodista Joan Ventura ho explica avui a El Punt Avui. Podeu llegir l’article des daquí.


Diumenge, 13 Agost 2017 19:03

Nit d'estels des del Mas Roig

Publicat per
Un any més, el paratge del Mas Roig de Llagostera, ha estat el punt de trobada per veure la pluja d’estels, popularment coneguda com a Llàgrimes de Sant Llorenç. L’acte, organitzat per Astro Girona, ha comptat amb la recreació d'un didàctic sistema solar i les explicacions de Marc Bayé, sobre la formació i dimensions de l’univers.
Diumenge, 13 Agost 2017 21:25

Llagostera s'omple de colors

Publicat per
La segona edició del Holi Festival ha omplert el parc de la Torre de Llagostera de colors. Organitzat per la colla carnavalesca No hi som per festes, el Holi Festival ha comptat amb un Dj que s'ha ocupat de dinamitzar la festa amb música i molt bon ambient fins l'hora de sopar.

L’Associació Astronòmica de Girona instal·larà el seu camp d’observació al Mas Roig II de Llagostera, on a partir de les 22:00 del dia 12 d’agost estaran de guàrdia tota la nit per observar la pluja d’estels de Sant Llorenç. L’observació telescòpica i meteòrica està oberta a tothom. Per a més informació podeu consultar el web astrogirona.com


Diumenge, 06 Agost 2017 07:42

Astrogirona celebra el seu XVIIIè aniversari

Publicat per
L’Associació Astronòmica de Girona ha celebrat, aquest dissabte a la nit, el seu XIII aniversari. Els actes han consistit en una caminada nocturna des de la Plaça Catalunya fins a les instal·lacions del Mas Ros Roig II, la projecció de la pel·lícula La Llegada i la observació de la lluna.
Dilluns, 07 Agost 2017 15:09

Cap a la Diada del Sí amb autobús

Publicat per

Llagostera per la Independència ha organitzat un any més el servei d’autobús per a desplaçar-se a Barcelona el dia 11 de setembre per la Diada. El preu del bitllet és de 10€ (anada i tornada) i la sortida es farà a les 13.45h des de l’aparcament del davant de la Policia Local (sortida puntual) i ja es pot adquirir a la Llibreria Sureda.

Podeu inscriure-us a la manifestació a través d’aquest enllaç; els llagosterencs s’ubicaran als trams 206 i 207.