ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 13 Setembre 2016 12:44

L’Esplai Papu-Tisores tanca inscripcions

Publicat per

Els monitors i monitores del Papu-Tisores han començat a preparar el curs 2016-2017 d’esplai. Amb les mateixes ganes que l’any anterior, l’inici de les reunions i trobades ha tornat a constatar un fet: l’esplai de Llagostera no para de créixer. Enguany la xifra d’infants apuntats augmenta respecte el curs passat. Per motius legals de compliment de ràtios, l’equip de monitors ha hagut de crear una llista d’espera perquè en cas que algun nen o nena decideixi desapuntar-se, pugui cedir el lloc a un infant que també tingui ganes de formar part del Papu-Tisores. Qualsevol persona que vulgui inscriure’s a la llista d’espera pot fer-ho des d'aquest formulari. La festa d’obertura del nou curs serà el 8 d’octubre.


Dimarts, 13 Setembre 2016 10:44

Votacions obertes al premi Ou de Reig

Publicat per

El proper 12 d’octubre Llagostera celebrarà la XIV Fira del Bolet amb un seguit d’activitats que com cada any s’ubicaran als carrers del poble.

Novament, es vol fer entrega del premi Ou de Reig, que s’atorga a una persona o entitat que per alguna de les seves tasques i/o vinculació al poble de Llagostera es vol reconèixer i destacar.

Com cada any, la comissió del Bolet, proposa a cada entitat que esculli dues persones i/o entitats a premiar.

Les votacions es poden fer o presencialment a la urna que hi ha ubicada a l’Oficina l’Estació (de 10 a 14h de dilluns a diumenge) o bé al correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El termini de votació és el dia 30 de setembre de 2016.

La decisió final es basarà amb la repetició de les propostes fetes i les tres propostes més votades se sotmetran a votació pública on-line al web de l’ajuntament.


Dilluns, 12 Setembre 2016 15:43

1.122 alumnes començen el curs 2016-17 a Llagostera

Publicat per
Després de més de dos mesos de vacances, els alumnes de Primària i Secundària comencen un nou curs escolar. A Llagostera, entre avui i demà, ho fan un total de 1.122 alumnes. D’aquest, 420 ho fan a l’Escola Lacustària, 322 al Puig de les Cadiretes i 380 a l’Institut de Llagostera, que inicia les classes demà. D’altra banda, el passat 1 de setembre va iniciar-se el curs 2016-2017 a les dues llars d’infants municipals, amb 88 alumnes al Carrilet i 53 al Niu. Com a novetat, enguany s’ofereix el servei de menjador a ambdues Llars, tal i com ha destacat la regidora d’Educació Anna Hereu.
Diumenge, 11 Setembre 2016 20:17

Diada de Catalunya a Terra Negra

Publicat per
Unes 350 persones s’han aplegat aquest diumenge a Terra Negra, el punt on limiten els termes municipals de Llagostera, Tossa de Mar, Caldes de Malavella i Vidreres per celebrar la Diada de Catalunya.
Divendres, 09 Setembre 2016 10:06

Apunta’t a l’11S amb bus

Publicat per

Encara queden places pel servei d’autobusos organitzat per Llagostera per la Independència per anar a la manifestació de l’11 de Setembre a Salt. Podeu comprar el bitllet que inclou els dos desplaçaments (anada i tornada) per 6€ a la Llibreria Sureda. Tots els autocars sortiran a 2/4 de 4 de la tarda des de l'aparcament de davant la Policia Local.
L'adquisició del bitllet no inclou la inscripció a la manifestació, és a dir, tothom que assisteixi a la manifestació ha de realitzar la inscripció, compri o no el bitllet d'autocar.
No us oblideu de fer la inscripció a: https://apunt.assemblea.cat/cat/


 

El Servei Comarcal de Català del Gironès durà a terme els dies 14, 15 i 16 de setembre, a Llagostera, inscripcions per als cursos de català i el Voluntariat per la llengua per al període octubre 2016 - febrer 2017.
Com en anys anteriors, totes les persones interessades a fer algun curs de català o bé apuntar-se al programa de voluntariat lingüístic han de passar durant aquests dies, de 17 a 19 h, per la sala polivalent de la biblioteca, on podran informar-se de l'oferta formativa, fer proves de nivell o inscriure-s'hi. Durant la resta de la setmana ens poden trobar al Consell Comarcal del Gironès, tel. 972 21 32 62 o poden contactar amb nosaltres per correu electrònic a l’adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . Aquest any està previst que els cursos comencin la primera setmana d’octubre.
Enguany, a Llagostera s'ofereixen tres cursos presencials: un Bàsic 2, dimarts i dijous, de 15 a 17 h, i un Bàsic 3, dimarts i dijous, de 17 a 19 h. Com a novetat, s’ofereix un curs Suficiència 1 per a persones catalanoparlants que vulguin millorar el seu nivell, que està previst els dimarts i dijous, de 15 a 17 h.
Finalment, també s'obren les inscripcions al Voluntariat per la llengua, programa que ja fa anys que funciona a Llagostera i que ha comptat amb la participació de força ciutadans del municipi, ja siguin alumnes dels cursos o bé persones que desinteressadament ofereixen part del seu temps per conversar en català amb una persona que l'està aprenent.

 

Per a més informació podeu consultar amb el CPNL Gironès: C. de la Riera de Mus 1-A - 972 21 32 62 - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


 

Dimecres, 07 Setembre 2016 10:23

L'Escola de Teatre del Gironès a punt d'aixecar el teló

Publicat per

L’Escola de Teatre del Gironès (ETG) és un projecte educatiu del Consell Comarcal del Gironès que compta amb la participació dels ajuntaments de Bescanó, Cassà de la Selva, Fornells de la Selva, Llagostera,Sant Gregori, Sarrià de Ter i Vilablareix, els quals acullen una aula cada un, juntament amb la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt.

L’escola que s’adreça als nens i nenes de 7 a 12 anys, ofereix un aprenentatge en tècniques teatrals, que els enriqueixen la seva etapa educativa, i els apropa al món del teatre i de les arts escèniques en general. Com a particularitat, l'ETG s’estructura per tota la comarca, arriant a poblacions que per si soles no podrien tenir un servei educatiu com aquest. Amb la mancomunació del servei s’aconsegueix portar l’educació teatral a prop de molts nens del Gironès.

Les matriculacions estaran obertes tot el mes i es poden fer des del web www.etgirones.cat


Dimarts, 06 Setembre 2016 12:48

Cancel·lada l’Era Pool Party

Publicat per

L’ Era Pool Party, prevista per aquest dissabte a la masia Can Gascons de Llagostera, ha quedat cancel·lada. Segons han informat els organitzadors mitjançant un comunicat publicat a www.festivalera.com “ens hem vist obligats a cancel·lar l'esdeveniment ja que no s’estaven donant les condicions idònies per a la seva realització”. A tots aquells que havien comprat l'entrada se'ls reemborsarà els diners i seran obsequiats amb un 20% de descompte per a la propera edició, que ja s’ha començat a preparar.


L'Ajuntament de Llagostera ha iniciat els treballs de reforç del mur de pedra que limita la zona verda situada entre el carrer del Fred i el carrer Lacustària. 'Es tracta d'un mur de pedra antic en el que, darrerament, hi havien aparegut algunes esquerdes', tal i com ha explicat l'arquitecte municipal, Carles Soler. L'actuació realitzada consisteix en un reforç fet amb gabions de pedres, que actuarà de falca per estabilitzar el mur existent. Les obres finalitzaran aquesta mateixa setmana i tenen un pressupost de 7.585 € més IVA, segons ha informat l'Ajuntament.

Sergi Giralt i Meli Subirana, amb el seu Golf GTI, han guanyat la segona edició del Rally dels Carrilets que s’ha disputat aquest cap de setmana a Llagostera. Podeu consultar les classificacions des del Facebook dels Amics del Motor de Llagostera.