ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Amb un 100% de compliment dels 52 indicadors que avaluen la qualitat de la informació que es publica des del web municipal, l’Ajuntament de Llagostera ha rebut el segell Infoparticipa . L’acte ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al Born de Barcelona, en el marc d‘una jornada sobre la transversalitat de la transparència, organitzada pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB i l’Oficina Antifrau de Catalunya. A Girona només l’Ajuntament de Llagostera i el de Cassà de la Selva han assolit el 100%. Un total de 61 ajuntaments han rebut el segell, 6 menys que l’any anterior i només 3 consells comarcals han estat premiats, entre ells el del Gironès. L’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria ha recollit el segell. És la tercera vegada consecutiva que Llagostera rep el segell infoparticipa.


El dissabte 16 d'abril va tenir lloc a l’Institut Verdaguer de Barcelona una jornada sobre orientació educativa titulada “Cultura d'avaluació psicopedagògica en els centres de secundària: cap a la resposta educativa”. L’Institut de Llagostera fou un dels onze centres col·laboradors de la jornada participant en la taula rodona “Propostes de resposta educativa”.
En total hi varen participar set instituts, el de Llagostera fou l’únic participant de les comarques de Girona.


Dimarts, 19 abril 2016 07:50

Els Castellers de les Gavarres s'estrenen de blanc

Publicat per
Els castellers de les Gavarres han estrenat aquest cap de setmana el seu vestit blanc amb dues actuacions a Fornells i Riudellots de la Selva.

La colla castellera de Llagostera, Cassà i Caldes de Malavella, va inaugurar dissabte la XVIII Fira de la Locomoció i Artesania de Fornells de la Selva i diumenge van participar a la XIII edició de la Jornada Intercultural de Riudellots de la Selva.


L'Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Llagostera ha celebrat aquest diumenge, la commemoració de la proclamació de segona República, amb una cantada popular a la plaça de l'Exili.

Diumenge, 17 abril 2016 22:20

Llagostera celebra el Dia Internacional de l'Art

Publicat per

Llagostera, de la mà de l’Escola d’Art Pere Mayol amb la col·laboració d’Artística(ment), s’ha sumat aquest diumenge a la celebració del Dia Internacional de l’Art.

Diumenge, 17 abril 2016 09:15

Arriben a Sant Feliu els tres equips llagosterencs

Publicat per
Els tres equips llagosterencs que han participat a la Trailwalker 2016 han aconseguit el seu doble repte. D’una banda aconseguir els 1.500 euros per destinar-los a projectes solidaris d'Oxfam Intermón i de l’altra, recórrer els 100 quilòmetres que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols passant per la Via Verda. El Bell Matí Trail, ha arribat a Sant Feliu de Guíxols a les 5:20 de la matinada amb un temps de 19 hores, 20 minuts i 41 segons. El segon equip llagosterenc en arribar a la meta ha estat Llagostera Mix, amb un temps de 22 hores, 39 minuts i 40 segons. L’equip Llagostera Walkers ha arribat a Sant Feliu a les 9:17 amb un temps de 23 hores 17 minuts i 55 segons.

El Festival de música electrònica Festival’Era ha presentat aquesta setmana el seu cartell davant de més de 150 persones a la Fàbrica Moritz de Barcelona.

L’austríac SOHN aterra com a cap de cartell a terres catalanes per presentar per primera vegada a Espanya el seu aclamat disc “Tremors”. Estarà rodejat d’artistes consolidats del panorama nacional com la tornada als escenaris de Hola A Todo El Mundo, presentant el seu nou disc “Turn Out The Light”,Maïa Vidal arriba com artista revelació de l’any passat també presentant el seu últim treball “You Are The Waves”, així mateix ho farà el català Joan Colomo amb “Sistema”.

L’acampada segueix sent gratuïta per tothom i s’ha augmentat la flota d’autobusos llançadora des de l’estació de Caldes de Malavella fins al recinte, tant a l’inici com al finalitzar el festival i a l’endemà (per a tots aquells que facin nit).

INFORMACIÓ PRÀCTICA VENDA D’ENTRADES:

Era Electrònica (02/07/16): 18€

Festival’Era (23/07/16): 25€

PACK ERA (Festival’Era + Era Electrònica): 36€

Podeu comprar les entrades a través del web.

Font: Festival’Era

Dissabte, 16 abril 2016 11:10

Aniol Molero al concurs The Fonix

Publicat per

L'alumne de 2n d'ESO Aniol Molero Grau ha guanyat una de les 3 places del concurs The Fonix de la fase territorial davant de 43 aspirants. Avui se celebra la fase final absoluta a El Prat de Llobregat (Barcelona).

El concurs està organitzat per International House Barcelona, per la Fundació Catalana de l'Esplai i per la Secretaria General de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat organitzada en el marc d’iniciatives socials d’accions d’entorn i d’activitats vers l’excel·lència i en el del Pla d’impuls de la llengua anglesa als centres educatius catalans.
El concurs és una iniciativa que pretén complementar els plans de millora de la llengua anglesa als centres educatius de Catalunya i s’organitza amb la finalitat d’estimular i motivar l’aprenentatge d’aquest idioma, atesa la seva importància a la societat actual.

Font: Institut de Llagostera


Els usuaris dels centres ocupacionals de la Fundació Ramon Noguera, entre ells els de Llagostera, han visitat les instal·lacions conjuntes de la Comissaria de Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salt. Durant la visita han conegut de primera mà el funcionament de la comissaria i dels diversos equipaments, així com els vehicles policials i la feina que fan els gossos de la unitat canina policial.

Font: Fundació Ramon Noguera


Una vegada més Llagostera i Cavall de Mar van ser els escenari perfectes per desenvolupar el primer concurs de la Lliga Infantil de Trec de Catalunya que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

A primera hora es rebien a tots els participants, cavalls i acompanyants amb més d’un centenar de persones. Amb una alta participació de diferents genets de centres de tot Catalunya, començava la P.O.R (Prova d’Orientació) marcada pel bon temps i el traçat exigent preparat per en Ricard Grabulosa i l’equip de Cavall de Mar.

L’equip local, format per Guillem Ferrer, Carlota Mas, Júlia Mont, Jana Vives com a Categoria Infantils. En la categoria alevins Gemma Miquel, Ricard Ferrer, Mariona Padilla, Caitlin Murdock, Eloi Cid i Alba Calabuig. En la categoria benjamins, Carla Aranda, Lia Ortega, Abril Noguera i Tànit Noguera; ja des de primera hora destacaven en les primeres proves amb l’alt nivell dels genets del Club Llagosterenc.

Amb aquesta prova, es va donar per iniciada la lliga que té programades un total de cinc proves per tot el territori català i que ha de durar fins a la tardor. Pel vist a Llagostera, no serà fàcil proclamar-se campió de Catalunya, ja que va ser una prova molt disputada amb molt pocs punts de diferència entre els genets primers classificats i els seus seguidors.

L’èxit de la prova va ser possible gràcies a l’extens equip de jutges i el suport de pares i monitors i tècnics, que van fer costat als seus genets i van potenciar l’esportivitat i el bon ambient en tot moment. Els podis d’aquesta primera prova els van ocupar:

Categoria Benjamí: 1a: Abril Noguera ( CAVALL DE MAR) 2ª: Carla Aranda ( CAVALL DE MAR)3ª: Montserrat Grabulosa (CAVALL DE MAR).

Categoria Aleví: 1ª: Gemma Miquel( CAVALL DE MAR); 2ª: Clàudia Escoté (NATURA A CAVALL); 3r: Ricard Ferrer ( CAVALL DE MAR).

Categoria Infantil: Guillem Ferrer (CAVALL DE MAR)Júlia Mont (CAVALL DE MAR) Nil Busquets (NATURA A CAVALL).

Tots els guanyadors i participants van rebre obsequis dels col·laboradors sense els quals no seria possible realitzar proves d’aquestes característiques. En aquest cas, van ser Diputació de Girona, Ajuntament de Llagostera, Llibreria Sureda, Botiga Hípica Sayols, Horseworld, Miquel Bassas SL, Grup Fauria, Mas Porcell, Restaurant Can Cassoles, Bar Swing, Cafeteria Cal Negre, Supermercat Bonpreu, Farmàcia Soto&Gruart, Bodega Ramiro i Vivers Ragolta.

Des de Cavall de Mar volem agrair especialment el suport del nostre poble i Ajuntament