ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Divendres, 25 Març 2016 01:07

Els Manaies lliuren el penó a Antonio Ribes Mari

Publicat per
El llagosterenc Antonio Ribes Mari, s’ha convertit en el penonista d’enguany. Els Manaies de Llagostera li han fet entrega del penó aquest dijous al vespre, després de desfilar pels carrers del municipi fins al domicili de l’escollit.
Els dos gossos pitbull que van atacar i ferir de gravetat un home el passat 11 de març ja no són a Llagostera. La propietària dels animals, a instàncies de l’Ajuntament, ha decidit endur-se’ls. Així ho ha confirmat l’alcalde Fermí Santamaria a l’espera de que el jutjat que porta el cas, es pronunciï i dictamini quin ha de der el destí dels gossos. Durant aquests dies de Setmana Santa, la Policia Local vigilarà la parcel·la del carrer Aiguafina per assegurar-se que els 'pitbull' no hi tornen, tal i com ha explicat el sergent Joan Linde.


Dimecres, 23 Març 2016 18:50

Minut de silenci a Llagostera

Publicat per

Amb motiu dels atemptats de Brussel•les, aquest migdia s’ha fet un minut de silenci davant l’Ajuntament de Llagostera. Les banderes onejaran a mitja asta fins a les 24:00 hores del dia 24 de març de 2016.


Dimarts, 22 Març 2016 21:16

La Volta Ciclista a Catalunya passa per Llagostera

Publicat per
Aquest migdia La Volta Ciclista a Catalunya, ha creuat el terme municipal de Llagostera. El corredor francès Nacer Bouhanni, de l'equip Cofidis, ha repetit víctoria. La cursa enllaçarà demà, Girona amb La Molina, fent un recorregut de 172 quilòmetres.

Dimarts, 22 Març 2016 18:53

Minut de silenci davant de l'Ajuntament

Publicat per
L‘Ajuntament de Llagostera s‘afegeix a les mostres de rebuig i condol pels atemptats de Brussel·les amb la convocatòria d’un minut de silenci davant de l’ajuntament que tindrà lloc demà dimecres 23 de març a les 13 h.

El dia 1 d’abril comença la campanya per fomentar la identificació i esterilització dels gats a Llagostera. La Llei de protecció dels animals obliga a identificar (amb xip) i censar tots els gats, gossos i fures des de l’any 2008. Amb la intenció de millorar la tinença responsable dels nostres animals i reduir possibles problemes provocats per la presència de gats al carrer, durant el mes d’abril es podran xipar i censar els gats i les gates gratuïtament, i esterilitzar-los amb un important descompte.


Els dos centres veterinaris del municipi, el Centre TEDRA i el Centre Veterinari Llagostera, col·laboren amb la campanya. Per acollir-s’hi, es imprescindible identificar l’animal prèviament (xipar-lo en un dels centres veterinaris i censar-lo a l’oficina de recaptació de l’ajuntament) i posteriorment, presentar la inscripció al cens al mateix veterinari per realitzar l’esterilització.


Font: Ajuntament de Llagostera


Dilluns, 21 Març 2016 15:14

Diumenge de Rams passat per aigua

Publicat per
La pluja que ha caigut durant bona part del matí ha obligat a fer la benedicció de Rams a l’interior de l’església. Centenars de persones hi han assistit amb palmes, palmons i branques de llorer i olivera per simbolitzar l’entrada de Jesús a Jerusalem.

Amb motiu del pas de la Volta Ciclista a Catalunya prevista per demà dimarts 22 de març, hi haurà restriccions de trànsit a Llagostera. Segons ha anunciat la Policia Local, les restriccions començaran a partir de les 13:45h on només es permetrà la circulació de vehicles que vagin en direcció Cassà de la Selva. A partir de les 14:00 h la circulació de vehicles quedarà tallada completament en ambdós sentits de la marxa i es tallaran tots els accessos fins a les 14:45 aproximadament.

La cursa passarà pel carrer Canalejas on a l’alçada de Promocor hi haurà una meta volant. La cursa seguirà pel carrer Ramal i enllaçarà direcció Cassà de la Selva per la carretera C-65. Per entrar i sortir del poble es recomana utilitzar la rotonda de la urbanització Llagostera Residencial i la rotonda de Sant Llorenç. A les sortides de les urbanitzacions Mont Rei, La Mata i la Canyera es col·locaren rètols amb l‘advertiment del tancament de la carretera per accedir a Llagostera.


Diumenge, 20 Març 2016 22:32

Llagostera es trasllada a l’època romana

Publicat per
La novena edició del Mercat Romà ha obert aquest diumenge de Rams, els actes de Setmana Santa a Llagostera. Tot i el mal temps, amb pluja que ha caigut durant les primeres hores del matí, la majoria d’activitats s’han pogut celebrar. Un any més les lluites escenificades de gladiadors, les desfilades de manaies i les exhibicions de dansa del ventre i d’aus rapinyaires han estat les activitats més concorregudes.

Una de les activitats que també ha tingut molt d’èxit, ha estat el carrer dels oficis antics, on durant tot el dia s’hi han fet exhibicions i demostracions, com per exemple encunyar monedes o fer peces de fang que els nens s’han pogut en dur a casa seva. El Mercat Romà ha tancat les portes amb un espectacle de foc. Demà us oferirem un vídeo.


Diumenge, 20 Març 2016 08:26

Llagostera es trasllada a l'època romana

Publicat per
La novena edició del Mercat Romà obre els actes de Setmana Santa avui a Llagostera, transformant el nucli antic en un autèntic campament ambientat a l'època romana, on s'hi podrà visitar un mercat artesanal custodiat pels Manaies de Llagostera.

La programació d'enguany inclou lluites escenificades de gladiadors amb la companyia d'espectacles Drakonia, desfilades de manaies, atraccions romanes, passejades amb burro, animacions, cercaviles, tallers d'estampacions, exposicions i exhibicions d'aus rapinyaires, dansa del ventre, circ i una escola de gladiadors, entre d'altres activitats per a tota la família. El mercat inclou també el carrer Olivareta dedicat als oficis antics on durant tot el dia s'hi faran exhibicions i demostracions.