ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Un total de 3.260 persones han visitat les instal·lacions del Centre d'Interpretació de Can Caciques durant el 2015. Segons es desprén de la memòria d'activitats feta pública per l'Ajuntament de Llagostera, "3.005 ho han fet per visitar les exposicions permanents i La Temporal i la resta per participar en alguna de les quatre jornades monogràfiques que s'hi han celebrat". Del total de visites rebudes l'any 2015, 267 correspon a persones estrangeres, la majoria de parla francesa, seguit d'anglesos i alemanys.

A partir del dissabte 12 de març de 2016 Can Caciques tornarà a obrir les seves portes els dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h. Excepcionalment, i amb motiu de la celebració del Mercat Romà, el diumenge 20 de març es podrà visitar el centre durant tot el dia.


 

Dimarts, 01 Març 2016 08:11

Neix Artística(ment)

Publicat per

“Artística(ment) és una idea de dos convertida en un projecte d’equip”. Així ha nascut aquesta iniciativa a Llagostera que reuneix un grup de persones amb idees, interessos i formacions diverses que es mouen per un mateix motiu: l’amor a l’art. Segons els seus impulsors “aquest projecte és, un punt de trobada d’un equip polifacètic que busca oferir als llagosterencs noves propostes artístiques per innovar i donar més veu i vida a l’art, en totes les seves disciplines. Actualment formen part d’Artística(ment): Josep Maria Codina, Eduard Comas, Mariona Puigbaldoyra, Montse Vila, Marc Ortín, Cristina Puig, Meritxell Torres, Paula Pozo, Jordi Casas i Mita Casanovas. Per a més informació podeu seguir-los a Facebook i Twitter.


 

Dimecres, 24 Febrer 2016 17:50

A partir d'ara els Plens en vídeo a la carta

Publicat per
A partir d’aquest mes de febrer els plens de l’Ajuntament de Llagostera seran enregistrats en vídeo i es podran visualitzar en diferit, des del web www.llagostera.cat. Les dades d’audiència de les retransmissions en streaming d’aquest darrers cinc anys, no compensen l’esforç tècnic i humà que suposa oferir aquest servei en directe. Esperem que la nova fórmula contribueixi a ampliar l’audiència dels Plens sense cap limitació horària. Moltes gràcies a tots aquells, que en un moment o altre, heu seguit els plens en directe des de Elpolltv.


 

Dimecres, 24 Febrer 2016 07:34

Concurs de fotografia de portada del Butlletí

Publicat per

Divendres 4 de març finalitza el termini per a participar al concurs de fotografies de portada del Butlletí de Llagostera. Enguany les fotografies han d’incloure algun element relacionat amb la música. Podeu consultar les bases des de Facebook del Butlletí.


 

Dimecres, 24 Febrer 2016 07:22

Adéu a tres il·lustres llagosterencs

Publicat per

Aquest cap de setmana ens han deixat tres llagosterencs que han deixat empremta al nostre municipi, tal i com recorda el periodista Joan Ventura, al seu article setmanal publicat avui al diari El Punt Avui.


 

Les obres de la segona fase del projecte de reforma i ampliació de la Casa de les Vídues de Llagostera ja han començat i es preveu que finalitzin a finals del mes de juny. Segons ha informat l'Ajuntament de Llagostera, les obres tenen un pressupost de de 224.239,20 €, IVA inclòs, dels quals 189.538,99 es finançaran mitjançant una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i els 34.700,21 € restants els aportarà l'Ajuntament.

Les actuacions previstes en aquesta segona fase inclouen l’enderroc i l'eliminació de les escales actuals, la redistribució interior i creació de nous espais, la construcció d'uns nous lavabos accessibles, la renovació de les instal·lacions d'electricitat, enllumenat, aigua i climatització, la substitució de paviments i fusteries interiors, la creació d'una zona de bar, la rehabilitació de les façanes i la reparació de les cobertes.

'El programa funcional de l'edifici gira al voltant de dues activitats: un centre d'art, que inclou l'escola de belles arts i sala d'exposicions, i l'espai jove, que ha de ser el lloc de trobada i el centre dinamitzador de les activitats de la gent jove de Llagostera', tal i com ha explicat el regidor de joventut i urbanisme, Sergi Miquel.


 

Biwel, l’empresa fundada per la llagosterenca Estel Mallorquí, estarà present al Mobile World Congress 2016, que se celebra a Barcelona del 22 a 25 de febrer. L’empresa Biwel disposa d’un estand a l'espai 4YFN, punt de trobada dels emprenedors i les start-ups mobile al recinte de Montjuïc. Biwel, farà la ponència “La meva empresa saludable", sobre els beneficis i impactes dels programes de benestar per a les empreses i els treballadors. La ponència anirà a càrrec d’Ingrid Vieira i forma part de la programació del Digital Health & Wellness Summit @ Mobile World Congress, l'esdeveniment de referència mundial en l'àmbit del Mobile Health.

 

Des de Brussel·les s’ha convocat una marxa europea pels drets de les persones refugiades amb l’objectiu d’exigir vies segures d’accés al continent per a les milers de persones que cada dia es veuen obligades a creuar el mar Mediterrani i altres fronteres jugant-se la vida.

Els Fons Català de Cooperació al Desenvolupament fa una crida als ciutadans catalans per participar a la marxa europea que tindrà lloc a Barcelona el proper dissabte 27 de febrer de 2016 a la tarda (l’hora i el lloc estan pendents de definir).

Podeu trobar informació en aquest enllaç o seguint l’actualitat a twitter amb les etiquetes #‎safepasssage #‎passatgesegur


Llagostera ha commemorat aquest dimarts el 25è aniversari del Pavelló Municipal d’Esports, on hi ha assistit el nou secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras i el representant territorial de l'Esport a Girona Josep Pujols.

L’acte ha servit per oficialitzar el bateig del pavelló, amb la descoberta d’una placa a la façana amb el nom de Josep Mir, en homenatge a l’entranyable barber que va morir l’octubre del 2013 a l’edat de 56 anys.

Dilluns, 15 Febrer 2016 18:16

El vent fa caure alguns arbres de la carretera

Publicat per
Les fortes ratxes de vent han tombat diversos dels arbres que recentment han estat plantats a la carretera de Llagostera. La Policia Local de Llagostera ha tancat l'accés al parc de la Torre. Protecció Civil de la Generalitat manté activada l'alerta del pla Procicat i demana precaució a la ciutadania.