ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dimarts, 19 Gener 2016 07:24

La llagosterenca Eva Llinàs a la Trailwalker

Publicat per

La llagosterenca Eva Llinàs Bagudanch participarà el proper més d’abril a la Trailwalker 2016 amb el BS Glam Team, on també hi participa Amara Camafreita, l’ex directora de l’Oficina del Banc Sabadell de Llagostera. Podeu ajudar a l’equip de l’Eva Llinàs des d’aquest enllaç. Tots els diners recaptats es destinaran íntegrament al projectes solidaris d’Intermón Oxfam.

El programa que va enregistrar fa uns dies Cuarto Milenio amb Rafael Balaguer com a convidat, s'ha emés aquest passat diumenge a l'hora habitual del programa.

Per qui no hagi tingut l'oportunitat de veure el nostre home del Temps en acció, us deixem l'enllaç del programa o es pot veure a Rafael Balguer a partir del minut 14.

http://www.mitele.es/programas-tv/cuarto-milenio/temporada-11/programa-437/ 

Llagostera ha celebrat aquest diumenge la trentena edició de la Festa de Sant Antoni on hi ha participat la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Un centenar de genets amb els seus cavalls han desfilat pels carrers de Llagostera fins a la plaça Catalunya on Sant Antoni, ha beneït els animals. La festa ha finalitzat amb una exhibició dels membres de la unitat muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Dilluns us oferirem un vídeo resum.

Dissabte, 16 Gener 2016 21:51

Avui Rafael Balaguer surt a Cuarto Milenio!

Publicat per

El programa que va enregistrar fa uns dies Cuarto Milenio amb Rafael Balaguer com a convidat, s'emetrà avui diumenge a les 22:50h.

Estarem tots atents a veure el nostre home del temps a la taula de la Nave del misterio amb Iker Jiménez y Enrique de Vicente. 

Un cop finalitzades les obres de la primera fase del projecte d'ampliació i reforma de Casa de les Vídues, el proper mes de febrer està previst que s'iniciïn les feines de la segona fase en aquest equipament que acull l'espai Jove Ca la Viudi i l'Escola Municipal de Belles Arts Pere Mayol. L'Ajuntament ha adjudicat les obres per un import total de 224.239,20 €, IVA inclòs, dels quals 189.538,99 es finançaran mitjançant una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) i els 34.700,21 € restants els aportarà l'Ajuntament de Llagostera. Les actuacions previstes en aquesta segona fase inclouen l'eliminació de les escales actuals, la redistribució interior i creació de nous espais, la construcció d'uns nous lavabos accessibles, la renovació de les instal·lacions d'electricitat, enllumenat, aigua i climatització, la substitució de paviments i fusteries interiors, la creació d'una zona de bar i la rehabilitació de les façanes. 'El programa funcional de l'edifici gira al voltant de dues activitats: un centre d'art, que inclou l'escola de belles arts i sala d'exposicions, i l'espai jove, que ha de ser el lloc de trobada i el centre dinamitzador de les activitats de la gent jove de Llagostera', tal i com ha explicat el regidor de joventut i urbanisme, Sergi Miquel. El projecte disposa de l'informe favorable de la Comissió Territorial del Patrimoni Cultural de Girona.

Dimecres, 13 Gener 2016 22:26

Rafael Balaguer a Cuarto Milenio!

Publicat per

El nostre home del Temps, Rafael Balaguer, està més de moda que mai. Acaba d’arribar a terres catalanes provinent d’una petita col·laboració enregistrada pel programa de Cuarto Milenio a Madrid.

El president de l’Agrupació Astronòmica de Girona, i col·laborador del Poll TV, ha anat a parlar sobre els bòlids i la deixalla espacial que aquests dies han enregistrat les càmeres de l’Agrupació Astronòmica.

L’experiència ha estat molt enriquidora i ha conegut de primera mà a persones com el propi Iker Jiménez, a la seva dona Carmen Porter, Enrique de Vicente o el mateix Javier Sierra.  

Balaguer ens ha explicat moltíssimes anècdotes sobre l’estada a la gravació del programa. Una de les més destacades és la petició d’un autògraf de l’Iker al nostre home del temps i com Iker mirant-se l’autògraf li diu: -“Como es que no nos hemos conocido antes”.

Si no hi ha cap canvi a la graella, el programa es podrà veure el proper diumenge 24 de gener a la cadena Cuatro, a les 22:30 h.

Dimecres, 13 Gener 2016 11:13

Alcalde al dia: "Obres de Ca la Viudi"

Publicat per

Les obres corresponents a la Fase 1 del projecte de reforma i ampliació de la Casa de les Vídues finalitzades recentment han resolt els problemes d’accessibilitat de l’edifici amb la creació d’un nou nucli de comunicacions. 

Dimarts, 12 Gener 2016 07:42

Darrers treballs a la travessera de Llagostera

Publicat per

Segons publica en l'edició d'avui el diari El Punt Avui, la nova travessera de Llagostera, l'antiga C-65, al pas pel nucli, enfila la recta final per començar els tràmits per fer la recepció de l'obra. Segons l'alcalde ara s'estan enllestint els darrers serrells, temes menors tot i que importants, com és la coordinació de tots els semàfors que estan situats en aquesta via principal o que hi enllacen.

Podeu seguir llegint la notícia des d'aquí.

Dilluns, 11 Gener 2016 12:17

Activat el nivell 1 del Pla Alfa

Publicat per

El Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell 1 del Pla Alfa a diverses comarques, entre elles el Gironès, el Baix Empordà i la Selva, pel risc d’incendi forestal. Així mateix Protecció Civil manté activada l'alerta del Pla Procicat, per les fortes ratxes de vent. Les autoritats locals demanen precaució i recomanen seguir els consells de seguretat.

Dilluns, 11 Gener 2016 07:51

Inscripcions per la Rua de Carnaval

Publicat per

El diumenge 14 de febrer es celebrarà la Rua de Carnaval de Llagostera. Les colles carnavalesques que es vulguin apuntar ho hauran de fer única i exclusivament per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  a partir de les 10 del matí del dimecres 20 de gener de 2016. 

No s’acceptaran les inscripcions que arribin abans d’aquesta data i hora.

Font: Llagostera.cat