ELPOLLTV

Dij25042024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Diumenge, 20 Desembre 2015 18:36

Puja la participació respecte fa 4 anys

Publicat per
A les 6 de la tarda, la participació a les eleccions generals a Llagostera és del 58,6%, 4,8 punts més que l’any 2011. A Catalunya, la participació és del 56,64%, més de tres punts superior a la participació de fa quatre anys (el 53,21%).

Diumenge, 20 Desembre 2015 09:42

5.490 llagosterencs cridats a les urnes

Publicat per
Un total de 5.490 llagosterencs estan cridats aquest diumenge a les urnes, per escollir la nova configuració del Congrés dels Diputats i del Senat espanyol. Es tracta d'unes eleccions generals que podrien acabar amb el bipartidisme que compaginen actualment el PP i el PSOE. A les nou del matí ha obert amb normalitat el col·legi electoral situat a l’Institut de Llagostera on es podrà exercir el dret a vot fins a les 8 del vespre.

L’Assemblea d’Esquerres de Llagostera ha celebrat aquest dissabte un taller temàtic dedicat al medi ambient, on s’han tractat diversos aspectes relacionats amb les actuacions derivades del Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses contra el Canvi Climàtic (PAES) de Llagostera. Els assistents han intercanviat opinions i coneixements sobre projectes i experiències properes que aposten per la sostenibilitat ambiental. El taller ha lloc a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller on hi han participat una quinzena de persones.

Els germans Guillem i Mireia Carmona han ofert aquest dissabte al vespre un concert solidari a benefici de Intermón Oxfam, amb un recull de versions de rock, pop, swing i cançons de Nadal. La recaptació del concert es destinarà íntegrament als projectes solidaris de la ONG a través dels tres equips llagosterencs que el proper mes d’abril participaran a la Trailwalker 2016.

La Biblioteca Julià Cutiller de Llagostera oferirà dues sessions de formació en telèfons intel·ligents i tauletes per a majors de 55 anys. Els tallers s'ofereixen mitjançant el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona i estan organitzats per la Fundació Vodafone i la Fundació Pere Tarrés. Es tracta d'un projecte de formació digital centrat en l'ús de dispositius mòbils, amb l'objectiu de proporcionar coneixements bàsics sobre l'ús d'aquests dispositius, tractant temes generals d'alfabetització digital com ara la connexió a Internet, el correu electrònic, la seguretat... El taller es farà en 2 sessions pràctiques de 2 hores cadascuna, l'11 i 18 de febrer a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller. Aquestes sessions són gratuïtes, però cal inscriure's a la biblioteca del 21 al 30 de gener.

Dimecres, 16 Desembre 2015 10:30

ERC demana un vot de confiança

Publicat per

Joan Olòriz i David Mascort, número 2 i número 6 respectivament a les llistes d’ERC per Girona al congrés, van demanar al assistents, a l’acte electoral d’ahir dimarts al Teatre del Casion llagosterenc, un vot de confiança de cara a les eleccions del 20 D.

Saben que, de les passades eleccions autonòmiques, hi pot haver un cert descontent entre els sus votants i demanen que els qui reclamen la independència els donin el vot per fer-se forts a Madrid.

Olòriz i Mascort van tancar l’acte quan eren prop de les 22:30 h.

Dilluns, 14 Desembre 2015 18:28

Regidors per un dia

Publicat per

Més barraques a la Festa Major, una pista de gel, millorar els carrers a les urbanitzacions i augmentar-hi la presència policial, habilitar pisos per a la gent que no té accés a l’habitatge, abaixar l’IBI i fer una planta de biomassa són algunes de les propostes formulades pels alumnes de l’Institut de Llagostera que han participat al Ple Juvenil de Llagostera. 

Dilluns, 14 Desembre 2015 13:18

Berta Simon guanya el concurs d'aparadors de Nadal

Publicat per
Per segon any consecutiu, la farmàcia Berta Simon ha guanyat el primer premi del concurs d’aparadors de Nadal organitzat per l’àrea de promoció local de l’Ajuntament de Llagostera. Lola Estilista ha guanyat el segon premi i Gestrònica el tercer. L’alcalde Fermí Santamaria, els ha lliurat el premi aquest migdia.

Dilluns, 14 Desembre 2015 09:52

Èxit del XIX Mercat de Nadal

Publicat per
Coincidint amb Santa Llúcia, aquest diumenge ha tingut lloc la celebració de la dinovena edició del Mercat de Nadal a Llagostera. Com a novetat destacada d’enguany, els Castellers de les Gavarres han fet diverses actuacions aixecant castells i pilars al mig de la Plaça Catalunya. Durant tot el matí s’han realitzat diverses activitats a benefici de la Marató de TV3 com l’euro mural i la cagada solidària del Tió.

Dilluns, 14 Desembre 2015 09:31

3.130 euros per La Marató de TV3

Publicat per
El col·lectiu Pro Marató de TV3 de Llagostera ha fet efectiu aquest matí, l’ingrés dels 3.130 euros recaptats durant aquest cap de setmana a Llagostera. L’espectacle solidari, que dissabte a la nit va omplir el Teatre del Casino, va recollir 1.500 euros, el tió solidari 400, l’euro mural i les guardioles 765 i la quina pro Marató 465 euros. Des de l’Ajuntament i el Col·lectiu Pro Marató de TV3 de Llagostera han fet un agraïment a la participació i a la solidaritat de totes els llagosterencs.