ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dijous, 30 Juliol 2015 07:16

Llagostera participa al concurs #SelfieYourCity

Publicat per

Llagostera, juntament amb 45 municipis de Girona, participa al concurs #SelfieYourCity del Patronat de Turisme Costa Brava. Seguint la tendència dels selfies, des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i amb la col·laboració dels Consells Comarcals s’han seleccionat 3 indrets fotogènics i representatius de cadascuna d’aquestes localitats per tal que els visitants puguin fotografiar-se i compartir les imatges a les xarxes socials. A Llagostera es proposa fer-se fotos des del Mirador de la Torre de la Presó, l’antiga Estació i la plaça Catalunya davant del Casino. Per participar al concurs només cal etiquetar la imatge publicada a Instagram amb l’etiqueta #Selfie+nom del municipi, acompanyat de #SelfieYourCity i #InCostaBrava o #InPyrenees depenent de la zona on estigueu i al mes de desembre es premiaran les 3 imatges més ben valorades de cada municipi. Teniu temps fins al 30 de novembre. Podeu consultar les bases i premis des d’aquí.

Una avaria en el subministrament elèctric, localitzada a la població de Sant Feliu de Guíxols, afecta diverses zones i veïnats de Llagostera des de primera hora d’aquesta tarda. Segons ha informat la companyia Endesa es preu restablir el subministrament cap a les 20 h.
Dimecres, 29 Juliol 2015 07:51

"Bandera oficial amb molt poca gràcia"

Publicat per

"El principal expert en heràldica del país i el poble han votatla bandera, on no hi sé veure representat Llagostera per enlloc". Així acaba  'La Galeria', signada pel periodista Joan Ventura a El Punt Avui, que aquesta setmana dedica a la recent aprovació de la bancera oficial del nostre municipi. Podeu llegir l'article des d'aquí.

La Policia Local de Llagostera ha recuperat un vehicle que havia estat robat a Badalona. Es tracta d’un Opel Astra amb matrícula de Barcelona que es trobada estacionat al carrer Migjorn de Llagostera. Els fets van passar la matinada de dilluns quan una patrulla de la Policia Local, fent tasques de seguretat ciutadana per la zona del polígon industrial de Llagostera, van observar un vehicle no habitual a la zona, que presentava signes d’haver estat manipulat per la part posterior del volant. Els agents van poder comprovar amb els Mossos d’Esquadra, que el vehicle constava com a sostret des del passat 21 de juliol.

A dos quarts de vuit del matí s'ha iniciat una operació antidroga a diferents municipis gironins, entre ells Llagostera. 

L’epicentre de registres i detencions s’ha produït al barri de la Font de la Pólvora, on han participat decenes d'agents dels Mossos d’Esquadra i un helicòpter per detectar possibles fugues. Els pobles on també s'estan fent registres són Cassà, Quart i Sils, Maçanet de la Selva, Blanes i el Prat de Llobregat, amb un total de 300 agents fent escorcolls simultanis a pisos i locals. 

Segons publica l'Agencia Catalana de Notícies (ACN) a hores d’ara ja hi ha 26 detinguts. A Llagostera, segons fonts de la policia local, cap detenció s'ha realitzat a la població on s'ha escorcollat un domicili a la urbanització La Canyera sense trobar-hi ningú.

Dilluns, 27 Juliol 2015 17:31

Sotrac actuarà al Festival Acústica 2015

Publicat per
El grup musical Sotrac ha estat guardonat amb el segon premi del concurs Plaça - Estació de Figueres organitzat per l'estudi Music Lan, la revista la Tornada, Ràdio Vilasacra i el Festival Acústica. Sotrac competia amb 8 grups que prèviament havien estat escollits per un jurat que valorava 3 de les cançons del seu repertori. Com a premi, Sotrac actuarà al Festival Acústica 2015 de Figueres a finals del proper mes d’agost. El llagosterenc i membre del grup Artur Comas, s’ha mostrat molt il·lusionat amb la possibilitat de poder actuar a l’Acústica, una actuació que molt provablement coincidirà amb la sortida del seu primer EP que actualment estant gravant a Llagostera, segons ha explicat el mateix Artur Comas en declaracions a elpollTV.

Segons va publicar Llagostera Ràdio el dia 24 d'aquest mes, diverses persones han rebut una trucada dient que s'ha guanyat un viatge amb creuer, un premi que suposadament el dóna la mateixa emissora, i aprofiten la trucada per fer preguntes de caracter personal.

Llagostera Ràdio ha donat coneixamnet d'aquest acte delictiu a la Policia Local de Llagostera i avisa a la població que no es facilitin dades personals per telèfon si no es coneix la identitat de l'altre persona.

 La Policia Local de Llagostera ha detingut aquesta matinada dues persones que es dedicaven presumptament, al robatori de cablejat elèctric. Els fets han succeït pels volts de dos quarts de quatre de la matinada d’aquest dilluns 27 de juliol, quan una patrulla de la Policia Local ha observat una furgoneta que circulava a gran velocitat per la carretera GI-674, que enllaça Caldes de Malavella amb Llagostera. Els agents de la Policia Local han iniciat una persecució de la furgoneta després que el conductor d’aquesta, fes cas omís a les indicacions de la patrulla per tal d'aturar el vehicle, segons han explicat fons policials. La furgoneta ha estat interceptada a l’Avinguda Catalunya de la urbanització La Canyera amb dos ocupants al seu l’interior. Durant les comprovacions d’identificació s’ha pogut comprovar que ambdues persones els constaven antecedents amb un total de 9 detencions a cadascuna d’elles. A l’interior de la furgoneta els agents hi han localitzat una gran quantitat de cable elèctric d’alta tensió amb un pes aproximat d’entre 250 i 300 quilos amb clars indicis d’haver estat sostret. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat també una patrulla dels Mossos d’Esquadra que juntament amb la Policia Local de Llagostera, han procedit a la detenció de les dues persones. 

Dilluns, 27 Juliol 2015 08:16

Pallers, cavalls i bon ambient a la Fira del Batre

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest diumenge la vuitena edició de la Fira del Batre. La demostració de fer el paller a càrrec dels segadors i segadores de Llagostera i l’espectacle de cavalls en llibertat de Santi Serra han estat els actes que han despertat més expectació. Durant tot el dia els visitants han pogut gaudir d’activitats per a tota la família, amb jocs, tallers, espectacles, exposicions, demostracions i l’actuació dels castellers de Terrassa. La fira ha finalitzat amb un sopar popular i havaneres.

Amb la voluntat de seguir millorant i promocionant el nucli antic de Llagostera, per convertir-lo en un pol d'atracció turística, avui s’ha instal·lat una giga foto panoràmica de les vistes que es veuen des del mirador de la torre de la presó. Es tracta d’una fotografia de grans dimensions on s’hi han identificat les muntanyes, cims, turons i poblacions que es poden observar des del mirador entre ells, el Montseny, el Canigó, els Pirineus, les Guilleries, el puig d’Arques, les Salines, Rocacorba i Bastiments.... Els topònims han estat identificats gràcies a la col·laboració de l’Associació Comarcal de Guies de Natura, l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de Gironès i el Consorci de les Gavarres. El mirador de la torre de la presó, també pot visitar-se des de l’Street View de Google Maps